Napisano
10.09.2018 - 03:48
@Wszystko
"W szyję został ukąszony? Przypomina to film Spiderman gdzie też główny bohater został ugryziony w szyję. Więc ktoś chyba tutaj ściemnia.
Poza tym nie znalazłem żadnych doniesień w mediach a powinny być. Bo był podobny przypadek w Polsce że jedna kobieta w markecie została ugryziona przez pająka."
Czyli wg Cb niemozliwe jest ukaszenie w szyje, bo jak ktos tak pisze to znaczy ze sciemnia kopiujac motyw ze Spidermana?
Zeby jakies info sie pojawilo w mediach, to najpierw trzeba te media zawiadomic. Sama Biedra raczej tego nie zglosi (chyba nie ma obowiazku?). Moze to zglosic poszkodowany albo ekopatrol ale nie musi, wiec to o niczym nie swiadczy. Poza tym minely dopiero 2 dni od incydentu. Twoja nieufnosc, negatywne podejscie do niektorych normalnie wygladajacych postow mnie dziwi.
@Toxic
'To po grzyba zakładać o tym temat na paranormalnym forum, bo w Biedrze robaka rozdeptali? Weż bo jak widzę takie śmieci to od razu mam przed oczami.....kosz.'
Autor opisuje tu niecodzienna sytuacje ugryzienia przez nierozpoznanego pajeczaka i pyta czy ktos zna ten gatunek, bo byl temat o dziwnych owadach. Zatem do kosza to sie nadaje Twoje smieciowe ironizowanie o zadeptanym robalu.
I znow to idiotyczne pytanie: 'To po grzyba zakładać o tym temat na paranormalnym forum?' Po to ze na tym forum sa dzialy i tematy ktore nie maja zadnego zwiazku z tematyka para takie jak np. Militara, Smolensk, Grafika, wiec skoro istnieja to ludzie w nich pisza. Jak nie chcecie postow niezwiazanych z para to zakazcie ich zamieszczania i usuncie kilka dzialow.
@Maliniaku
Niestety, czeste jest tu niemile, agresywne traktowanie osob i pochopne zaczucanie im oszustwa czy trollingu. Sam czasem ironizuje i pisze ostro, ale tylko wtedy kiedy jest b. duze prawdopodobienstwo ze ktos trolluje. Tak poza tym jest to najbardziej merytoryczne forum para, wiec nie zrazaj sie i kontynuuj przygode z pisaniem.