Napisano 18.09.2018 - 16:32
Napisano 18.09.2018 - 17:00
Użytkownik Morningstar edytował ten post 18.09.2018 - 17:01
Napisano 18.09.2018 - 17:15
mam 22lata, i całe życie spędziłem w tym mieszkaniu. wiesz, wiem jakie mam rolety.. na szynach z sznurkiem do otwierania lub zamykania.. sprawdzałem każde rolety kilka razy i trzeba dość użyć siły aby je opuścić a na pewno same nigdy w życiu nie mogły by się opuścić w dodatku zrobić tak dwa razy. Twoja wiadomość z góry napisana jakbym miał 15 lat i obsrał się swojego cienia. mam z tym wiele doświadczeń każde oparte na argumentach rzeczywistych. jeżeli Twoim zdaniem strach jest zależny od wieku i tego co się widzi to nie rozumiem co robisz na tym forum. bo moim zdaniem jest to zupełnie normalne że krzykłem każdemu znane słowo [wulg] skoro dzieją się cuda . wiesz czemu ? bo jestem świadom co się dookoła mnie dzieje i powtórze jeszcze raz, strach nie jest nigdy zależny od tego co widzisz. odpowiedzi w formie może to za oknem albo przypadek można odpuścić . pisze o tym co się dzieje a nie " mogło " się stać .
też mam we wszystkich oknach i stąd wiem jak one funkcjonują.. odbijające się rolety od okna podczas przeciągu ? wydaje mi się że dość jasno opisałem zajście w którym napisałem że rolety się dosłownie rozwijały ( dźwięk jakby ssuwanego ekspresu w bluzie ) z odbiciem na końcu jakby właśnie spadło lub wciągnęło do góry. znajduje się tam zębatka po której idzie sznurek więc słychać charakterystyczne cyk'cyk przeskakujących ząbków podczas np. opuszczania rolety. dźwięk opisany przez Ciebie Morningstar jest mi znany, nawet w tej chwili. wiem co w swoim domu słyszę i doświadczam a pisze tylko fakty, nie moje domysły.
Wygwiazdkowany wulgaryzm to nadal wulgaryzm, proszę przeczytać regulamin.
TheToxic
Użytkownik TheToxic edytował ten post 18.09.2018 - 21:36
Napisano 18.09.2018 - 17:33
Napisano 18.09.2018 - 18:36
Napisano 18.09.2018 - 19:32
Napisano 18.09.2018 - 20:00
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych