Raper Almighty na swoim profilu w mediach społecznościowych zamieszcza ostatnio dość niepokojące komentarze
9 de octubre a las 16:34 · Instagram ·
Me queda poco tiempo haciendo el papel de payaso como el resto de los ARTISTAS que lo único que hacen es ENGAÑAR a la gente con falsedad, mi CAMINO es otro, pronto hablaré para que ABRAN los ojos y se den cuenta de la mentira en la que viven
Pozostało mi niewiele czasu by przestać grać role pajaca jak pozostali ARTYŚCI, to co oni naprawdę robią to ZWODZĄ ludzi kłamstwami, moja DROGA jest inna, niedługo powiem wszystko byście OTWORZYLI oczy i zdali sobie sprawę z nieprawdy w której żyjecie.
9 de octubre a las 19:16 · Instagram ·
NI EL DINERO NI LA FAMA ME IMPORTAN, NOSOTROS NO NECESITAMOS LUJOS, LO QUE NECESITAMOS ES LA VERDAD PARA CONECTARNOS CON LO MÁS GRANDE, Que Dios Guíe mi camino
Ani pieniądze ani fama nie są dla mnie ważne, my nie potrzebujemy bogactw, to co potrzebujemy to prawda by połączyć się z tym co jest najważneijsze, Niech Bóg mnie prowadzi
Los „idolos” de ustedes son gente que se vendio
Wasi idole to ludzie którzy się sprzedali
Wcześniej raper był aresztowany, większość muzyków odwróciła się od niego i uznała za zdrajcę, grożono mu.
Jest też znany z wideo, w którym prosi rodaków o pomoc gdyż czuje się prześladowany przez ludzi mających władzę.
Użytkownik ppp edytował ten post 12.10.2018 - 15:21