Napisano 01.11.2018 - 07:58
Napisano 01.11.2018 - 08:19
Napisano 01.11.2018 - 10:47
Proszę o spokój bo dziś jest 'Wszystkich świętych', a więc czas zadumy i wspomnień więc wszelkie spiny są tu nie wskazane.
Stavan
Proszę mi odpowiedzieć skąd u Ciebie pomysł, że owe odciski należą do ducha obojętnie kogo. Skąd pomysł, że duch jest istotą materialną która posiada linie papilarne? Skąd powiązanie odcisków na szybie które wyglądają na odciski palców mężczyzny do psiej łapy która ewidentnie ma inny kształt? Skąd pomysł, iż zwierzęta mają duszę która po śmierci będzie szukać kontaktu?
Rozumiem, że jesteś zwolennikiem paranormalnych zdarzeń lecz optuję aby przychylić się w stronę Wszystko i porządnie wyszorować szybę środkami silnie odkażającymi i grzybobójczymi z dwóch stron i wówczas zobaczyć, czy rzeczywiście odciski będą się pojawiać czy też nie. Pamiętaj też o tym, iż zwykły dotyk na czystej szybie nie zawsze jest widoczny w postaci tłustej plamy, odwrotnie do zaparowanego pomieszczenia jak np. łazienka - po wyjściu spod prysznica od razu pojawiają się na lustrze odbicia palców, a przecież jej nie dotykasz.
Napisano 02.11.2018 - 14:10
Prawda jest taka, że po tym co się tutaj wyprawiało i po tym co ludzie tutaj wrzucali, większość z nas zachowuje się jak na elektrodzie Ale pomijając... rozmawiajmy na poziomie. Sama sceptycznie podchodzę, chociaż też jestem czasem "święcie" przekonana, że doświadczyłam czegoś paranormalnego. Mieszkasz sam, czy z rodziną? Może ktoś z rodziny korzysta z auta i niekoniecznie musisz o wszystkim wiedzieć, albo faktycznie sam przypadkowo dotykasz tej szyby? Umyj te szyby porządnie i sprawdź je ponownie, dla własnej wiadomości jedynie, czy coś się pojawiło czy nie a potem możesz zacząć działać np zamontować ukrytą kamerę czy coś. Ogółem my tutaj i tak nie mamy ani jak zaprzeczyć Twojej teorii ani już tym bardziej jak ją potwierdzić niestety Z własnego doświadczenia powiem Ci tak: można być czegoś cholernie pewnym, ale tak naprawdę nigdy tego nie udowodnimy ani niczym nie potwierdzimy. Usłyszałam jakiś czas temu, że jeśli faktycznie duchy czy inne istoty istnieją, to kontaktują się tylko z tą osobą, na której im zależy, dlatego osoby trzecie tego nie zauważą. Jest w tym ziarno prawdy, gdyż akurat nawet jeśli Twoje "przygody" to prawda to i tak nam tego nie udowodnisz, jedynie będziesz miał informację dla siebie
Napisano 25.11.2018 - 14:36
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych