Dla mnie jest to wlasnie glowny argument za tym, ze jednak zadnej pomocy w budowaniu piramidy od kmosmitow nie bylo.Jasne, brak UFO na malowidłach też sobie zaraz jakoś wytłumaczycie tak, żeby i tak dalej stało na swoim. O poszukiwacze prawdy!
Napisano 05.09.2006 - 14:28
Dla mnie jest to wlasnie glowny argument za tym, ze jednak zadnej pomocy w budowaniu piramidy od kmosmitow nie bylo.Jasne, brak UFO na malowidłach też sobie zaraz jakoś wytłumaczycie tak, żeby i tak dalej stało na swoim. O poszukiwacze prawdy!
Napisano 05.09.2006 - 15:37
jakie są na to dowody? wiesz wszakże, że np. datowanie przy pomocy C14 jest bardzo niepewną metodą. to jakie inne są poszlaki do takiej tezy? czy mamy świadectwa wykute np. w kamieniu, że ktoś 1000 lat po powstaniu piramid stwierdza, że oto jest świadkiem domalowania tam czegoś? pytam bo nie wiem.Emanuel, teoretycznie jest to latwiesze niz sama budowa piramidy ale wez pod uwage to ze malowidla sa znacznie mlodsze od samej piramidy
A skąd Ty to niby wiesz?wez pod uwage to ze malowidla sa znacznie mlodsze od samej piramidy
Nie, latające UFO. :Liny i rusztowania(kupa smiechu).
A co sądzisz o pozostałościach ramp zachowanych przy innych piramidach? Po co je budowali, skoro UFO wszystkim się zajmowało?Z tego wlasnie powstaly teorie; z mlodszych malowidel(miedzy innymi).
Napisano 05.09.2006 - 15:51
I każde z nich błędem jest, ale niestety tego, kto takie bzdury wypisywał...Legalize wykazal wiele bledow ktore mowia o malowidlach
J/w. O tamte wyjaśnienia Ci chodzi? Sorki, one są już nieaktualneLegalize Ci przedstawil to i olales to ze tak powiem. Inaczej bys sie nie pytal mnie skad to wiem.
Nie prymitywy, zaawansowani na swoje czasy ale nie przewyższający NAS.jestem blizej tej teorii niz czegos co jest tylko kolejna proba wmowienia ludziom ze kolejna cywilizacja starozytna to prymitywy i poganie i ze drewienkiem i linami zbudowali cos czego japoncy nie powtorzyli w skali 1:10. wybacz
No ale są inne budowle przy których jednak używali lin do podnoszenia blokówNie do podnoszenia blokow.
Taaa a skąd to niby wiadomo że było ich dwóch?a mowilem Ci ze bylo dwoch cheopsow? jeden byl tylko restauratorem i to on prawdopodobnie byl autorem Twoich malunkow w czasach gdy spodkow juz nie bylo.
Napisano 05.09.2006 - 16:49
"nie było pędzli" - były były
"pismo hieratyczne powstało dużo później" - : W rzeczywistości powstało nawet wcześniej, przed piramidami. Na takiej "nauce" i "dowodach" się opierasz?
J/w. O tamte wyjaśnienia Ci chodzi? Sorki, one są już nieaktualneLegalize Ci przedstawil to i olales to ze tak powiem. Inaczej bys sie nie pytal mnie skad to wiem.
jestem blizej tej teorii niz czegos co jest tylko kolejna proba wmowienia ludziom ze kolejna cywilizacja starozytna to prymitywy i poganie i ze drewienkiem i linami zbudowali cos czego japoncy nie powtorzyli w skali 1:10. wybacz
Nie prymitywy, zaawansowani na swoje czasy ale nie przewyższający NAS.
Ależ wybaczam Ci.
Napisano 05.09.2006 - 18:00
no prosze, a my tacy super rozwinieci i spapralismy piramidke schodkowa...Obciach...
myslisz ze jak bedziesz probowal mnie zagiac, wydawaloby sie ,dowcipnymi odpowiedziami to wiedz, ze to CI raczej nie pomoze, bo raz ze Ci nie wychodzi, to dwa; kiepskimi armumentami sie poslugujesz.
Napisano 05.09.2006 - 19:15
To ciekawe, bo wszystkie stronki spiskowców o 9/11 nazywają się np "9/11 - The Ultimate Truth"ale omijaj stronki tego typu jak "Prawda Absolutna" - nie wchodze na takie stronki;>
Zazdrośni? Hehe, po prostu wyjaśnili parę bzdura co ? powiedzieli Ci co sa zazdrosni o Sitchina?
Tobie też, tak szczerze powiedziawszy.myslisz ze jak bedziesz probowal mnie zagiac, wydawaloby sie ,dowcipnymi odpowiedziami to wiedz, ze to CI raczej nie pomoze, bo raz ze Ci nie wychodzi
A Ty jakimi? Fachowymi może?kiepskimi armumentami sie poslugujesz.
Napisano 05.09.2006 - 19:47
Napisano 05.09.2006 - 20:11
Napisano 06.09.2006 - 08:49
No tak...
W kwestii obecności latajacych spodków w starożytnym Egipcie powiem tak:
1. UFO na malowidłach byłyby tego dowodem.
2. Ale ich brak... też okazuje się tego dowodem.
Jestem pod wrażeniem tej logiki.
Pragnę zauważyć, że pan Niwiński jest prawdziwym naukowcem, egiptologiem, który był w Egipcie i prowadzi tam wykopaliska, więc chyba "coś" o tym wie.
Za chwilę usłyszysz o pani Łobos :-Dnie podawaj mi za przyklad Geryla albo Sithina
Napisano 06.09.2006 - 10:40
Napisano 06.09.2006 - 19:45
Czy to jest powazne? Obrzucacie innych blotem a na jedno proste pytanie nie potraficie odpowiedziec
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych