Ja zaobserwowałam profil kobiety, ten sam co zauważył @Wszystko oraz taki śliczny pyszczek Owieczki, a może źrebaczka
Poprawiłam, aby oddać to co rzuciło mi się w oczy
Napisano 04.11.2018 - 01:01
Wow! Podziwiam za kreatywność. Mnie chodziło co prawda o tę kobietę, którą zaznaczył Xeo, ale nie wiedziałem że jeszcze tyle innych osób i zwierząt tam jest, tymbardziej że osłów, owieczek i baranków tam raczej nie chowają (chyba, że baranki które gładzą grzechy świata). Co do oddzielnego działu z pareidoliami, to moje pytanie brzmi jak odróżnić pareidolię od niepareidolii (rzeczywistej sylwetki ducha) ?
Użytkownik VitoScaletta edytował ten post 04.11.2018 - 01:06
Napisano 04.11.2018 - 11:09
Problem jest tak, że jak na razie nie ma takich zdjęć duchów, które można uznać za wystarczająco wiarygodne. To mogą być pareidolie, dymy z papierosa, podwójne naświetlenie, przeróbki w programach graficzny, zdjęcia wycinane i sklejane itp. Fotografia istnieje od ponad 150 lat i jak na razie tylko z takimi zdjęciami mieliśmy do czynienienia.
Napisano 04.11.2018 - 18:13
sylwetka ducha będzie podobna do mgły ale bardziej wyraźny widoczny zarys postaci ale nie zawsze,problem w tym że jak wyżej napisano,nie ma mocno wiarygodnych dowodów bo zdjęcia można podrobić/zretuszować..
ja tam widzę kobietę/dziewczynę nie z kołkiem a ze strzelbą...moja ciocia jak wracała z cmentarza w batowicach przekazała nam mrożącą krew w żyłach informacje ze na grobie naszej rodziny leży drewniany kołek,nie wbity tylko położony,dwa lata temu było to samo.
Użytkownik Anunnaki edytował ten post 04.11.2018 - 18:13
Napisano 04.11.2018 - 23:31
ja tam widzę kobietę/dziewczynę nie z kołkiem a ze strzelbą.
Kokiem. Kok to nie kołek.
http://www.google.co...kQ8wfyHpMs2zVM:
Napisano 14.11.2018 - 23:33
to jedno zdjęcie jest ciekawe. zwykły dym który formuje się w twarz ludzka..
Napisano 16.11.2018 - 15:34
czy wklejanie nagich zdjęć jest dozwolone? to z prawej jest zdecydowanie nie smaczne. samo zjawisko jest ciekawe,dym z rac ułożony w tai sposób i przypomina twarz tylko czy to nie jest znowu pareidolia ?
edit. mały błąd się chyba wkradł na forum. gdy pisałem odpowiedź na dole dałem potwierdzenie i wypowiedź pojawiła się ale zawartość postu na dole pozostała,widzę literówkę to poprawiam i dodaje z poziomu edycji a tekst napisany się podwoił z literówką. nie wiem co źle wcisnąłem ale to forum jest paranormalne. odświeżenie przeglądarki pomogło..
Użytkownik Anunnaki edytował ten post 16.11.2018 - 15:41
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych