Witam wszystkich serdecznie, jest to mój pierwszy post na tym forum. Raczej niewiele udzielam się w internetach, mogę nazwać się osobą wolną od mediów społecznościowych. Nie posiadam nawet telefonu i prawie wcale nie oglądam telewizji. Od niedawna interesują mnie zjawiska paranormalne. Nigdy nie zaprzeczałam historiom o UFO czy duchach, ostatnio staram się bardziej zagłębić w temat.
Zawsze lubiłam czytać, w przedszkolu były to głównie encyklopedie, ale z wiekiem polubiłam powieści przygodowe i kryminalne. Odpowiada mi literatura lekka, chociaż bardzo przypadł do gustu Bruno Schulz.
Fotografuję przyrodę. Zajmuję się również rysunkiem.
Moją przodującą pasją pozostanie ornitologia. Obserwując ptaki można natknąć się na różne zagadkowe zjawiska ;-)
Mam dużo zwierząt, dwa koty, żółwia stepowego, bojownika, ampularię, dużo ptaszników i skorpionów, kury brahmy, kochiny i adlerskie srebrzyste. Mieszkam sobie w malutkiej wiosce w Rosji. Zbieram pióra ptasie, płyty winylowe, pocztówki i różne starocie.
Główny powód dla którego się tutaj znalazłam są sny. Zapisuję je od 2011 roku. Są moją inspiracją do pisania absurdalnych opowiadań. Mam swoje własne senne uniwersum pełne różnych postaci. We śnie pamiętam wydarzenia z poprzednich snów. Czuję potrzebuję, aby podzielić się z kimś tym zjawiskiem które mnie naprawdę bardzo dziwi. Staram się jakoś interpretować te sny, czytałam różne senniki, ale nic nie trzyma się kupy. Przez 7 lat prowadzenia zeszytu ze snami mogę zaobserwować nawet rozwój postaci. To naprawdę fascynujące, ale nikogo z mojego otoczenia to nie obchodzi. Szukając informacji znalazłam się tutaj. Dołączyło moje zaintrygowanie UFO i duchami, co skłoniło mnie do założenia konta.
Mam nadzieję że spędzę tutaj dużo czasu i dowiem się więcej na tematy które mnie interesują.
Pozdrawiam
Użytkownik Oriolus edytował ten post 14.11.2018 - 10:39