Ten wpis jest dla ludzi poszukujących prawdy.
Po pierwsze ufo i zjawiska paranormalne są powodowane przez upadłych aniołów aby zgubić każda dusze z nienawiści do niej bo demony nie mogą oglądać już Boga z powodu ich buntu dlaczego to zrobiły?Mistyczne miasto BOże ROZDZIAŁ III..................................................................................................................................17
Stworzenie aniołów. Strącenie Lucyfera.
[Kasacja linku]
Chcą zaślepić ludzi,odwrócić ich od prawdy aby nie znależli Boga żeby i oni nie oglądali go w wieczności.Demonom pozostało tylko kuszenie człowieka do złego i zrobią wszystko na co DOZWOLI im Bóg aby potępić jak najwięcej ludzi na całą wieczność.
(...)7 Obracają się wśród Jego dzieł, badają,
i ulegają pozorom, bo piękne to, na co patrzą.
8 Ale i oni nie są bez winy:
9 jeśli się bowiem zdobyli na tyle wiedzy,
by móc ogarnąć wszechświat -
jakże nie mogli rychlej znaleźć jego Pana? całość (Nierozumność kultu sił przyrody 13,1-9 [kasacja linku]
Chciałbym poruszyć na początek temat zakłamania Teorii Kopernika(" Owszem moje dziecko. Mamy tu do czynienia ze spiskiem. Spiskiem gdy idzie o wiedzę o wszechświecie i Układzie Słonecznym zwłaszcza.") [kasacja linku]
Kim jest CyprianPolak? [kasacja linku] w Naszym narodzie ma pomóc w wyjaśnieniu katastrofy Smoleńskiej i na wielu innych płaszczyznach dostaje orędzia do Boga.Każdy powinien to zbadać czy to prawda czy nie [kasacja linku] ja pisze to i daje świadectwo że po znalezieniu tych orędzi nawróciłem się i zostałem uzdrowiony z depresji.Znalazłem je z czystej ciekawości.Ja poznałem orędzia po owocach,zostałem uzdrowiony z depresji. Największym kłamstwem w naszych czaszach jest to że Prawdziwa teoria układu słonecznego jest fałszywa prawdziwa to jest Niebocentryzm. Ludzie nie chcą w to uwierzyć bo nie wierzą że mogą być oszukiwania na tak wielka skalę.to niebo się kręci
łatwo znałeźć dowody na yt tej teorii i zakłamanie obecnej
(...)Szatan od początku chciał mieć ludzi, którzy by posiadali, zbierali tajną wiedzę i ją wykorzystywali przeciw innym, na swój użytek.
Stara się to utrzymywać. Z pokolenia na pokolenie właśnie.
Gdy świat zaczął się ze sobą bardziej komunikować, gdy stał się mniej niedostępny założył nowożytną masonerię. Jednakże w jakiejś formie istniała ona „ od zawsze”.
To skutek grzechu pierworodnego, poszukiwania wiedzy tajnej, wbrew Bogu i skażenie, które przeszło z pragnienia Ewy na wszystkich ludzi.
Zważ jednak, ze wtedy nie było innych ludzi. Ewa nie zamierzała więc dzielić się nawet ta wiedzą, którą wedle węża ukrywał Bóg, z innymi.
Dlatego też na skutek tego grzechu szatan wybierał ludzi, którym daje wiedzę wedle swojego uznania, którzy się mu oddają i pilnuje aby ta wiedza nie zamarła tylko przechodziła z pokolenia na pokolenie.
Aby mógł mieć większy wpływ na losy świata (wedle swego mniemania)
Tacy ludzie są i byli niezależnie od narodów, państw, a nawet cywilizacji.
- Czyli Kopernik z którego jesteśmy dumni, jest takim człowiekiem.
- Tak dziecko. Jest tym, którego wybrano i któremu przekazano tajną wiedzę. Nie przeczy to jego wszechstronnym zdolnościom. Oni obserwują dzieci (oczywiście w miarę możliwości i najczęściej z lepszych domów, jak wy to w Polsce do niedawna mówiliście) od maleńkości i wybierają.
- A gdyby chciał wyznać prawdę?
Dziwne bo inne od obrazu świata, który znasz Ty i inni.
Masoneria i Ci ludzi od czasów starożytnych mają wpływ na losy świata, ale nie mają decydującego.
Ich wpływ zmalał od czasu Odkupienia ludzkości, ale teraz wzrasta i wzrośnie do czasu całkowitego ich zniszczenia.
- Nie rozumiem Panie dlaczego im tak zależy, zwłaszcza, że wie, że umrze. A i to wiele nie doda do pełnego stołu. Zdobywanie wiedzy tajemnej. Wielu się nie chce.
- A jednak. Człowiek jest bardziej skłonny do zła niż do dobra.
Byłoby nawet dziwnym gdyby szatan nie inspirował i nie prowadził tak ludzi z pokolenia na pokolenie. Tak jak człowiek (jak wiesz) chce zostawić coś po sobie, przede wszystkim dzieci, tak i Ci chcą by ich dzieło trwało.
- Panie Jezu ludzie poczują się oszukani.
- Czy dlatego, że ktoś spiskuje za twoimi plecami, a nie zauważasz tego w swoje codzienności masz czuć się oszukany? On jej nie może zmienić.
A ty człowieku żyjesz ( o ile żyjesz) wedle woli Boga.
Grzech pierworodny musiał mieć swój skutek wedle woli Boga, także na zło i chęć dominacji grupy „wybranych” przekazywany z pokolenia na pokolenie.
- A reptilianie tak zwani?
- Te tajemnicę wyjaśnię Ci innym razem o ile nadal będziesz na mej drodze i będziesz nią postępował we wzroście ducha.
- Chwała Tobie Chryste.
Wielbi dusza moja Pana.
[kasacja linku]
hmm więc gdzie mieszka Bóg?Dlaczego Bóg "zamknął" się w kuli?[kasacja linku]
1,2 IX 2018 Problemy z analizą niebocentryzmu/ Tusk maczał palce w śmierci Petelickiego/ Oddawaj mi się we wszystkim co Cię dotyka, ja chcę w tym być. Pragnę być w was./ Bóg nie chce niczego zabraniać. Wszystko należy rozpatrywać przez pryzmat jego wszechogarniającej miłości [kasacja linku]
na tym blogu znajdziecie kim jest antychryst
ze franciszek to zdrajca
o kosmosie i kosmitach jesteśmy sami [kasacja linku]
- O czym chcesz pisać?
- Powiedziałeś, Panie (do Mnie), że nikt z innej planety nie może dostać się do nas. Ale to co blokuje ich i nas to miałyby być pasy Van Allena. Gdy to, Panie, powiedziałeś zakładałem, że Ziemia jest okrągła i mieszkamy na zewnątrz niej a kosmos jest taki jak nam przedstawiają. Jak, Panie, Twoje słowa umiejscowić w kontekście niebocentryzmu?
- Z innej planety, dziecko, niezależnie gdzie te planety byłyby.
- Ale jeśli mieszkamy w środku Ziemi, pasy Van Allena to fikcja.
- Nie dziecko, nie są fikcją.
temat jest bardzo szeroki... jest jeszcze jeden prorok Żywy łomień [kasacja linku]
tematów jest wiele,wiele kłamstw,liczę na zainteresowanie tymi orędziami pod tym postem jak pot sami orędziami Pana Cypriana o pytania bo kto pyta nie błądzi,wydaje mi się że jeśli ludzie rozmawiają o ufo,kosmitach itp to o Bogu Też będą chcieli bo on pomoże odkryć Tobie prawdę o tym co jest białe a co czarne,jeśli naprawdę chcesz być wolny i poznać prawdę to nie olejesz tego tematu to poznasz prawdę, Boga bo życie tutaj się nie kończy.
Warto zobaczyć:Poemat Boga człowieka-odnoszących się do życia i działalności Jezusa Chrystusa na przykład o OPĘTANI Z GERAZY
Kolejny
7.10 Zabronione jest reklamowanie innych stron internetowych, chyba że Regulamin konkretnego Forum wyraźnie na to zezwala. Punkt ten nie obejmuje pola "Strona WWW" w profilu Użytkownika, a także grup Zasłużeni, Adept, Moderatorzy, Super moderatorzy.
TheToxic