Tak się składa że święto "szatana" to nie pierwszy listopada tylko dzień wcześniej, pierwszego listopada chrześcijanie składają hołd zmarłym i pokazują im że pamiętają o nich i że nadal dbają o to aby ich dusze trafiły do "nieba". Co do okultyzmu, bycie okultystą nie od razu oznacza czczenie "szatana". Jest to wmawiane wiernym przez kościół aby przypadkiem któryś nie stwierdził że nie warto inwestować w tą instytucję.
Co do znaków... generalnie im dłużej się im przyglądam tym bardziej mam wrażenie że (szczególnie na ostatnim zdjęciu) to zwykły bazgroł i czyjeś inicjały. O ile w pierwszym symbolu można doszukiwać się jeszcze podobieństwa do krzyża celtyckiego o tyle ten drugi to jak dla mnie zwykły bazgroł. Fakt, miejsce dość dziwne ale cóż, w Polsce nie takie rzeczy się widywało.
I nie myl, proszę osoby która nie wierzy w Boga z satanistą. Satanista musi wierzyć w Boga aby wierzyć w Szatana, w końcu to część jednego lore.
Te symbole nie są satanistyczne. Jeśli jesteś przekonany że dzieje się coś dziwnego to patrz bardziej w stronę sekty chrześcijańskiej, jako że obydwa mają w sobie krzyż.
Wydaje mi się jednak że to po prostu jakaś grupka która szła z wioski do wioski, może popijając coś po drodze i z nudów zostawiła jakieś maziaje i inicjały. Widywałem takie w wielu, wielu miejscach.
@up, to Ty nie wiesz że Szatan blokuje kanały, chowa skarpetki i wypisuje w nocy długopisy? Dlatego rano nie piszą mimo że wieczorem działały idealnie.
Było to z 31 na 1 😉.
Mówisz że to bazgroł narysowany przez kogoś pijanego. No to wytłumacz mi proszę dlaczego te znaki zmieniły się w przeciągu 2 miesięcy?
Na początku był sam krzyż, później został domalowany okrąg na tym krzyż, a teraz są dodatkowo litery? Dodatkowo na tym ostatnim zdjęciu jest namalowane coś czerwonym sprayem, niestety nie widać tego na zdjęciu. Uda mi się zrobić zdjęcie w dzień to udostępnię.
Jakie to mogą być sekty?
Ciekawe co na to konsultant z Polsatu gdy ktoś zadzwonił w sprawie szatana blokującego kanały. Nie sądze aby miał pod ręką Pismo Święte i wodę święconą do odprawienia egzorcyzmu. Nie wiem nie znam się i nie znam nikogo kto pracuje na infolinia i jak przebiega taka procedura wypędzenia szatana z dekodera.
@iLuminatek więc w jaki sposób zablokowalem telewizję? A kliknąłem tylko na listę kanałów przeleciałem do 100 kanału chciałem rozwinąć streszczenie. Niestety przelaczylo mnie na kanał 150. I leciał w kółko skrót paranormaln actvity na vod. Następnego dnia zadzwoniłem i Pani powiedziała mi że kanały są zablokowane. Należy wcisnąć i przytrzymać nutkę aby się odblokowaly
"Powiem Ci że wątpię w Twoją tezę co do łebków którzy szli by 5 km od wioski żeby takie coś namalować i później kolejne 6 km żeby namalować kolejne 2 znaki. Tym bardziej że ta droga jest między polami, zero zabudowań."
A może jechali sobie tam na rowerach/skuterach/autem etc. Kto powiedział że musieli tam chodzić pieszo.
" Wytłumacz mi zablokowanie kanałów w TV klikając na pilocie? Możliwość odblokowania kanałów dopiero po telefonie do cyfrowego Polsatu. Wydarzyło się to 1 listopada. Jak wiem jest to dzień w którym wielbią szatana."
To wytłumacz mi jak to możliwe że gość na infolinii pomógł ci odblokować kanały skoro twierdzisz że to mogła być sprawka diabła.
Na dekoderach cp idzie blokować dostęp do niektórych kanałów. Chyba że chodzi Ci o sytuację gdy dekoder przestaje reagować na sygnały z pilota. Dzieje się tak wtedy gdy się zawiesi. Czasami ta bywa. Mam cp od paru lat więc spotkałem się z tym.
A może ty sam malujesz te znaki?
Resetowalem dekoder wielokrotnie, niestety nie przyniosło to skutku. Próbowałem wyszukać kanałów, ale nic nie znajdowało. A wyżej opisałem jak zostały odblokowanie kanały
Boshe. To znaki geodezyjne. Literki PK. oznaczają Punkt Kontrolny. wyznaczony przez ten krzyżyk w kółku. Literka R oznacza reklamę. Więc zapewnw niedługo w tych miejscach postawią "piękne bilbordy reklamowe".
Literka A oznacza pomiar wykrywaczem przewodów. A "H" to Hydrofornia. więc pewnie tam rura z wodą leci.
Edit.
literka R może oznaczać również rurę co ma większy sens w połączeniu z literami AH
Jaki sens ma bilbord na drodze między małymi wioskami?? Wątpię w Twoją tezę bo raczej nikt by nie inwestował w bilbordy na takim zadupiu.
Edit:
Dlaczego przt 1 i 2 znaku nie ma RPK?
Więc to nie może oznaczać punkt kontrolny
Użytkownik Stanowczy91 edytował ten post 22.12.2018 - 18:50