Skocz do zawartości

Zdjęcie

Upadek forum, czy zmiana charakteru forum?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
187 replies to this topic

TheToxic.

Faber est quisque suae fortunae

• Tematów: 59
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ponieważ jest tutaj aktywność. Tam jest wyższy niż tutaj, jednak nie ma zbytnio aktywności. Płytki może być poziom tego forum, lub sceptyków, ja staram się pisać wszystko zgodnie z prawdą : P

Ja wiem, że Polska trudny język mieć ale możesz pełnym zdaniem bo tego zlepka słów nie rozumiem.

Tam jest wyższy niż tutaj

Co tam jest wyższe. Potrafisz chociaż jedno zdanie napisać w miarę jasno?

Od żydów nie można wyzwać nikogo z Was, ponieważ żydami jesteście

Następnym razem leci ostrzeżenie plus urlop za obrazę. Zapamiętaj zanim polecisz do administracji po usunięcie konta.

#137 Gość_Princess Luna

Gość_Princess Luna.
  • Tematów: 0

Napisano

Ponieważ jest tutaj aktywność. Tam jest wyższy niż tutaj, jednak nie ma zbytnio aktywności. Płytki może być poziom tego forum, lub sceptyków, ja staram się pisać wszystko zgodnie z prawdą : P

Ja wiem, że Polska trudny język mieć ale możesz pełnym zdaniem bo tego zlepka słów nie rozumiem.

Tam poziom od tutejszego wyższy jest.

Od żydów nie można wyzwać nikogo z Was, ponieważ żydami jesteście

Następnym razem leci ostrzeżenie plus urlop za obrazę. Zapamiętaj zanim polecisz do administracji po usunięcie konta.

Więc poproszę urlop. Niech wolni ludzie zobaczą, do czego jest zdolna żydomasoneria, żeby tylko uciszyć niewygodnych ludzi.

Skoro nie potrafisz się zachować i pomimo zwrócenia uwagi dalej obrażasz masz wolne.

obraza2.gif

blokada3.gif

TheToxic

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 775
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A jak napiszę, żeś niespełna rozumu i nazwać tego obrazą nie można boś niespełna rozumu jest, to co? Nie rozumiesz wydźwięku nazwania kogoś żydem, kto nim nie jest. O tym, że wydźwięk jest pejoratywny dowiesz się dopiero, jak o tym poczytasz, a obrazisz się jak odpowiem, że brak Ci ogłady. Bo jej nie masz.

Prezentujesz poziom Quintusa, siląc się na coś więcej.

Tak nawiasem, mam więcej polskości niż Ci się wydaje i członkowie mojej rodziny za tą polskość oddawali życie począwszy od XVII wieku.

W puste to i Salomon nie naleje... żyd zresztą....

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tam poziom od tutejszego wyższy jest.

A Słowacki wielkim poetą był.

Niech wolni ludzie zobaczą, do czego jest zdolna żydomasoneria, żeby tylko uciszyć niewygodnych ludzi.

A ja myślałem że na forum rządi żydokomuna.
Nie udawaj męczennika. Bo to drugie twoje konto na forum jakbys zapomniał.

Książe Zła.
  • Tematów: 77
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Normalnie koleżko, ja też jestem żydem nie wiem jak do tego doszedles ale chyba sam scooby doo z ekipa ci musiał pomóc. A skoro tak ładnie nas rozpracowałes to mogę ci zdradzić że moja rola na tym portalu to tworzenie sztucznego systemu sprawiedliwości. Wiesz my jeslesmy umówieni i ja dostaje wytyczne jakie mam posty pisać A te warny i bany to tak na pokaz są. Naprawdę mam z tego ogromne korzyści. Ech, wszystko by się udało gdyby nie te przeklęte dzieciaki...

PomiotSzatana.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Forum paranormalium nie jest jedyną konkurencją.

Staniq.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Up@

Oczywiście, że nie jest jedyną. Jest kilka, ale niektóre mają ostatnie posty napisane kilka lat temu, albo prezentują tak niesłychanie "wysublimowany poziom", że gdzie nam do nich... Nazw oczywiście nie przytoczę, ale nie z powodu obaw o konkurencyjność, ale z powodu ich żenującej opinii. 

Wszędzie jest lepiej gdzie nas nie ma, tak?

Narzekacze byli, są i będą. Tylko dlaczego zazwyczaj (nie wszyscy) są zwykłymi pasożytami. Niechby dali coś od siebie.

Magda72.
  • Tematów: 36
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Bo najlepiej i najwygodniej siedzieć w wygodnych kapciuszkach przed kompem i pluć jadem jak to źle.
Edit:literówki

Użytkownik Magda72 edytował ten post 04.05.2019 - 21:18

PomiotSzatana.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jest jedno takie, które ma posty z tego roku + nie ma tam żadnego poziomu o którym mówisz. Podczas zakupu forum na aukcji, ono się rozpadło na dwa różne fora :)

Staniq.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

I tam głaszczą po główkach wszystkich, którzy wkleją zdjęcie z latającym kurzem i wywalą tekst czcionką wielkości 48 - "Patrzajta! U mnie orby latajo!"

Powiedz, jaki jest problem podjąć dyskusję z ludźmi, którzy nie zgadzają się z Twoim punktem widzenia, do tego podpierają się konkretami? Żaden?

Dlaczego więc powstają takie dyskusje jak ta?

PomiotSzatana.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Rozumiem, że próbujesz zwalczyć konkurencję, ale to bzdura :D
Są sceptycy, tylko mniej chamscy :D

TheToxic.

Faber est quisque suae fortunae

• Tematów: 59
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Są sceptycy, tylko mniej chamscy :D

Po pierwsze to gdzie? Jak już się wypowiadasz to całym zdaniem.

Po drugie podaj przykłady, najlepiej zrób to w [quote]+ link do owej rozmowy gdzie niby jest tak pięknie i różowo.

Z ciekawości weszłam tu i ówdzie i widziałam na własne oczy jak sam administrator odpowiada sceptycznie, że to nie jest forum dla gimbusów.

Tak naprawdę to powód do narzekań zawsze się znajdzie, jeśli ktoś chce znaleźć dziurę w całym to zawsze ją znajdzie bo przyczepi się do byle czego i z byle czego zrobi sztuczny dym. Głównie w tym temacie ludzie mają żal albo do moderacji (a temat nie służy do narzekań na moderację) albo do sceptyków. Mamy tutaj aktywnego zwolennika i paru przygaszonych ale jakoś o nich nikt nie wspomniał. Nasza kochana Endinajla która z roku na rok dostaje nagrodę za najlepszego zwolennika jest tu całkowicie pominięta, a dlaczego?  Dlaczego ona jako jedyny zwolennik na forum paranormalnym potrafi dyskutować i przedstawić dowody? Dlaczego nie ucieka jak inni z podkulonym ogonem gdy tylko zaczynają się szczegółowe i niewygodne pytania? Ona jako jedyny użytkownik z tego forum  z czerwonej reputacji przeszła na zieloną w ciągu (o ile dobrze pamiętam) roku. Nie było jej łatwo, miała całe grono osób przeciwko sobie i można śmiało rzec, że była w swoich przekonaniach sama jak palec. Dała radę i została, była i jest aktywna i ma u mnie ogromny szacunek ;).

Dlaczego więc reszta zwolenników wejdzie wklei zdjęcie okna domu, napisze, że to duch oraz nawiedzony dom, bo przedmioty same się przesuwają, słychać stuki i puki oraz  że czasem widać cień bądź zarys postaci. Dlaczego w okresie ferii czy w okresie wakacyjnym jest wysyp tego typu tematów, a szczególnie w okresie zimowym gdy za oknem szaro i buro (szczególnie w okresie przerwy świątecznej)? Takie narzekanie bez obserwacji, po prostu widzicie to co chcecie widzieć bez drugiego dna. Czasem prosimy na PW aby przedstawić jakiś materiał dowodowy, lecz jest obraza czy foch, a same forum jest głupie, a moderacja jeszcze głupsza bo kazała poprawić błędy ortograficzne (jeśli jest ich dużo).

Sceptycy zostali ponieważ potrafimy słuchać, pytać i przedstawiać dowody, zwolennicy uciekli bo nie potrafili być obrońcami własnych wierzeń i teorii.

Panjuzek.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ciekawe że najbardziej narzekają ci, którzy w efekcie swoich wypowiedzi dostali ostrzeżenie lub bana.  Słabe to jest. Ja też wyłapałem kilka ostrzeżeń, a i bana też miałem. I co ciekawe, kila razy dostałem ostrzeżenie, które moim zdaniem nie było sprawiedliwe, więc odwołałem się do szefowej, odpowiednio to uargumentowałem, i bez żadnej spiny ostrzeżenie zostało anulowane. Więc gadanie o zamordyźmie, na tym forum nie ma sensu. Sprawa jest prosta. łamiesz regulamin lecą warny i bany. A jeżeli moderator, przyznał warna pochopnie, zawsze można się odwołać do Szefowej, o ile nie złamało się regulaminu. Proste i klarowne. Osobiście jestem raczej zwolennikiem, ale, posty o orbach czy stukostrachach  hydraulicznych,  naprawdę nic nie wnoszą. A jeżeli ktoś z wypowiadających się, okazuje objawy jakiejś choroby psychicznej, to chyba dobrze że zwróci mu się na to uwagę. Jest szansa, że zacznie się leczyć. Faktem jest że najczęściej, człowiekowi choremu wydaje się że wszystko z nim w porządku, a dojście do tego że może nie koniecznie, jest tak naprawdę początkiem procesu leczenia. 

Staniq.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Rozumiem, że próbujesz zwalczyć konkurencję...

W żadnym razie. Żadna to konkurencja o której nie wiem. Poza tym, na ślepej wierze niejeden się przejechał.

Bohun.
  • Tematów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

The Toxic

Głównie w tym temacie ludzie mają żal albo do moderacji (a temat nie służy do narzekań na moderację) albo do sceptyków. Mamy tutaj aktywnego zwolennika i paru przygaszonych ale jakoś o nich nikt nie wspomniał. Nasza kochana Endinajla która z roku na rok dostaje nagrodę za najlepszego zwolennika jest tu całkowicie pominięta, a dlaczego?  Dlaczego ona jako jedyny zwolennik na forum paranormalnym potrafi dyskutować i przedstawić dowody? Dlaczego nie ucieka jak inni z podkulonym ogonem gdy tylko zaczynają się szczegółowe i niewygodne pytania? Ona jako jedyny użytkownik z tego forum  z czerwonej reputacji przeszła na zieloną w ciągu (o ile dobrze pamiętam) roku. Nie było jej łatwo, miała całe grono osób przeciwko sobie i można śmiało rzec, że była w swoich przekonaniach sama jak palec.

Nagroda zwolennika roku dla Endinajli jest potwierdzeniem tego, iż zwolennicy na tym forum nie istnieją. Najpoważniejsza dla niej konkurencja - to jest ogarnięty, okupuje tylko jeden temat i służy za rozrywkę dla tych którzy od czasu do czasu chcą się pokopać z koniem. Od niego każdy, nawet intelektualna ameba, uznana by była za lepszego zwolennika, byle tylko udzielała się na forum i była kulturalna.

Jeszcze co do Endinajli, to nie jest tak, że ona nie ucieka gdy zaczynają się szczegółowe pytania, tylko tych pytań nikt nie zadaje, bo nie ma sensu. Gdy jest mowa o jakichkolwiek zjawiskach paranormalnych, to ona nie pomaga obalać tez sceptyków, tylko zaczyna nawijać o kosmicznych strunach w przestrzeni międzykomórkowej.  Na początku wszyscy ją cisnęli, potem się trochę ogarnęła, a ludzie przywykli, traktując ją jako ciekawostkę zoologiczną.

Przyszło o tyle łatwo, że jednak wydaje się być miłą i sympatyczną.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych