A tak swoją drogą, to zauważyłem, że zainteresowanie tematyką paranormalną nie zmalało, lecz przeniosło się na grupki na FB.
Tak, przeniosło się na grupy na fejsiku, gdzie panuje totalna wolna amerykanka, multum postów typu "czy widźiće cuś na tym zdjeńću . ? bo tam hyba jez jakiź dóh . !", a jak zapodasz jakieś racjonalne wyjaśnienie typu pareidolia, słońce poboczne itd. to albo Cię totalnie oleją albo zjadą jak psa. Pieprzony fejsik lewaka Zuckerberga, na którym wszyscy są i wszystko jest i wszystko mozna sobie pozakładać dwoma kliknięciami... blablabla. Jedna wielka mieszanina [wulg] z szambem.
Złe zarządzanie to tylko jeden z czynników, które przyczyniły się do upadku nie tylko tego forum. Po prostu lewoskrętny intelektualnie ryży baran z cukierkowej góry sprytnie zagarnął spory kawał Internetu i de facto go zepsuł. Chciałbym, żeby wróciły czasy jak np. 2009 rok, gdy Internet nie był tak mocno scentralizowany (w sensie obecnie miliardy ludzi używają serwisów z jednego prywatnego portfolio) i gdzie większość internetowego życia toczyła się nie na czyjejś zasmolonej społecznościówce, a na forach tematycznych.
Proszę stronić od wulgarnego słownictwa albowiem nie jest tu ono tolerowane. Proszę również zachować dla siebie polityczne poglądy.
TheToxic
Nie będę się cenzurował ani nie zamierzam ukrywać swoich sympatii czy antypatii politycznych, tylko dlatego,że jakiś pożalsięboże moderatorzyna jest na tym punkcie przewrażliwiony. Lepiej byście ogarnęli stronę główną i wpisy na facebookowym fanpejdżu, gdzie coraz mniej jest tematyki paranormalnej, a coraz bardziej dominuje pudelkowo-focusowe tematyczne fyrdzium dyrdzium...
11.6 Decyzje moderatorów o ostrzeżeniach są nieodwracalne i nie podlegają dyskusji w sytuacji naruszenia niniejszego Regulaminu.
7.11 Zabronione są jakiekolwiek zmiany w przypisach moderatorów zamieszczanych w Postach na Forum. Punkt ten nie obejmuje sygnatury.
TheToxic
W takim razie wskaż mi proszę, co w Twoim dopisku zmieniłem. Proszę bardzo, pokaż! Bo jedyne, co zrobiłem, to DOPISAŁEM kilka słów od siebie POD Twoim dopiskiem, w samym dopisku nic nie zmieniając. Zresztą to samo robię teraz - DOPISUJĘ kilka słów od siebie BEZ EDYTOWANIA uwag moderatora.
11.6 Decyzje moderatorów o ostrzeżeniach są nieodwracalne i nie podlegają dyskusji w sytuacji naruszenia niniejszego Regulaminu.
Dyskusja czy monolog lub jak to ładnie piszesz dopisanie paru zdań jest również zabronione. Wszak dostałeś ostrzeżenie za "Komentowanie i podważanie decyzji moderatora". Sam znasz regulamin bardzo dobrze, tyle, że nie ma już czasów Eurego i nie jesteś już moderatorem więc Twoje wybryki są nie na miejscu. Popisywać się proszę na swojej stronie, tutaj ja oraz moi koledzy pilnujemy porządku więc każde złamanie regulaminu będzie nagradzane.
TheToxic
Użytkownik TheToxic edytował ten post 03.05.2019 - 20:50