Panie, sytuacje z kosmitami stwarzają wielki zamęt. Tak zwane UFO z definicji niejako osłabia wiarę, a protestanci ostrzegają przed wielkim zwiedzeniem. Supernowoczesnymi projektami, które symulować mają być może Twoje przyjście. A demony mają przybrać postać UFO, kosmitów, jako naszych stworzycieli. Dlaczego ostrzegają przed tym przede wszystkim protestanci?
Czyż nie mówiłem i nie mówię o czasach zamętu?
Ja jestem droga, prawdą i życiem. Jedynym Stworzycielem i Odkupicielem rodzaju ludzkiego.
Czyż przyjąłbym ludzkie ciało gdyby było produktem różnych
kosmicznych ras i czy byłoby słuszne aby Bóg umarł za
człowieka, który powstawałby na drodze eksperymentów
genetycznych różnych ras, bardziej tylko do niego
zaawansowanych technicznie, cywilizacyjnie. Czyż byłoby świątynią Ducha Świętego?
Czyż Moja Matka nie jest Królową Wszechświata, której podległe są wichry kosmiczne.
Czyż wyniósłbym tak wysoko człowieka, gdyby był „stworzony”
metodą prób i błędów i to przez rasy (niektóre przynajmniej)
gardzące nim.. Zastanów się.
Moje ciało i Krew ludzie mogą zobaczyć w wielu cudach, jeśli nie naocznie to za pomocą obrazów filmowych i zdjęć. Czy ktoś może w ten sposób doświadczyć przybyszy z innych planet?
Ja uznałem Panie, że to demony podszywają się pod przybyszy z innych planet, ale co powiedzieć ludziom, którzy widzą dziwne czaszki, wizerunki sprzed tysięcy lat, przekazy o bogach, którzy przylecieli w czymś na kształt statków kosmicznych, czy budowlach i sposobach ich budowy, które prawie dzisiaj są prawie nieosiągalne, czy nieosiągalne.
Jak znalazłeś i u Valtorty pewne rzeczy są po to by wypróbować wiarę.
CyprianPolakWiara
22 X 2016