A ja myślę że słońce wygląda jak gwiazda na zdjęciu zamieszczonym przez @wszystko, ale niestety od wielu dekad jesteśmy opryskiwani przez samoloty, a opryski te załamują światło, przez co słońce wygląda jak jakiś dysk. Pamiętam kiedy byłem dzieckiem słońce wyglądało jak gwiazda, dopiero 3 dekady temu wszystko się zmieniło. Jesteśmy okłamywani przez NWO i NASA, wszystkie zdjęcia okrągłego jak naleśnik słońca to zwykłe fotoszopy. Słabe w dodatku. Ja wim jak wygląda słońce w żeczywisości. Nie słuchajcie rządowych agentów. Otwórzcie umysły, i oglądajcie youtuba. Tam jest prawda prawdziwa, i każdy może zrobić research, o ile otworzy umysł. Nie bądźcie baranami prowadzonymi na rzeź. Słońce nie jest płaskim naleśnikem. Wygląda jak prawdziwa gwiazda bo jest prawdziwą gwiazdą. Nie wieżcie swoim oczom i zmysłom. Uwierzcie moim słowom. Ja wiem jak naprawdę wygląda słońce. i na pewno nie jest to płaski naleśnik, czy jakaś kulka. Słońce wygląda tak:

Nie dajcie się omamić oszustom z 911, 997, i 0800..., kłamali w tamtych tematach kłamią i tutaj.