Wszystko ciebie moze jakas lama z osiedla odurzala zeby latwiej bylo sie dobrac do twojej dziury z tylu, ja takich relacji nie mam. Zły dotyk chyba cie musial dosiegnac ze masz takie skojarzenia. Swoja droga jak z ekipa pijesz wóde to pas cnoty zakładasz bo kazdego podejrzewasz o jakies niecne zamiary? Chory jestes i powinienes sie leczyc zglos swoj problem do Komisarza Lwa moze ci pomoze
Watpie by lama mial wobec mnie jakies zle zamiary i odurzal by np. okrasc czy cos to nie wchodzi w gre bo lama to mój ziomal i wie żeby mnie szanowac bo wie ze w tym beefie by sie spalil jak kamienica ktora spalilem bedac ssmanem
Widzimy się po przerwie, a w międzyczasie proszę zmienić swój repertuar bo nie jesteśmy w celi aby takie prymitywne słownictwo było tu akceptowane.
TheToxic
Edycja: D.K.
Ze swojej strony jedynie uzupełnię powyższą adnotację. Otóż każde kolejne ostrzeżenie za dowolne złamanie regulaminu zamienię osobiście na ban trwający regulaminowe 180 dni i oznaczający brak możliwości zalogowania się na forum. Proponuję więc po powrocie z obecnego urlopu zacząć bardzo uważnie przestrzegać zarówno zachowania, jak i języka stosowanego na forum.
Kolejnego napominania już nie będzie.