Zdjęcie zostało zrobione przez mojego kolegę w jego domu w Lipcu, to coś stoi w drzwiach i zdjęcie nie było edytowane (jedynie wersja z rozsjaśnieniem i jest przybliżone) proszę o pomoc jakiegoś specjalisty z góry dzięki!
Napisano 10.06.2019 - 20:57
Zdjęcie zostało zrobione przez mojego kolegę w jego domu w Lipcu, to coś stoi w drzwiach i zdjęcie nie było edytowane (jedynie wersja z rozsjaśnieniem i jest przybliżone) proszę o pomoc jakiegoś specjalisty z góry dzięki!
Napisano 10.06.2019 - 21:30
Robienie zdjęcia zdjęciu na monitorze/tablecie to słaby pomysł. Jakość zdjęcia taka, że to może być wszystko co sobie wymyślisz. Orginalny plik byłby lepszym materiałem. Bo z tymi fotkami nawet CSI: Miami by sobie nie poradziło.
Napisano 11.06.2019 - 05:32
Napisano 11.06.2019 - 07:15
Co za koszmarna jakość i brak szacunku do nas. Mamy domniemywać co jest na zdjęciu zrobionego kartoflem z 3 mega pixelami? Jak dla mnie to jest blat stołu i pleśń.
Panie @FeDo skoro na jednym zdjęciu coś jest, a na drugim tego nie ma to znaczy, że aparat wykrył ruch i obraz rozmazał, a takie zdjęcie jakie pan nam tu raczył wstawić nadaje się tylko do kosza.
Napisano 11.06.2019 - 14:48
Ja widzę na zdjęciu melinę pijacką w lesie.
Napisano 04.10.2019 - 21:30
Po pierwsze napisz czym robione było to zdjęcie bo jakość jest koszmarnaZdjęcie zostało zrobione przez mojego kolegę w jego domu w Lipcu, to coś stoi w drzwiach i zdjęcie nie było edytowane (jedynie wersja z rozsjaśnieniem i jest przybliżone) proszę o pomoc jakiegoś specjalisty z góry dzięki!
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych