Mi tam nie koniecznie zależy żeby było satysfakcjonujące, lepiej żeby było prawdziwe
Napisano 10.12.2019 - 19:59
Ja wierzę w odwiedziny obcych cywilizacji na Ziemi.
Nie mówię że tak było w przypadku tego filmu.
To może być pociąg albo coś innego.
Być może zasłoniły go drzewa albo być może sam wyłączył światła.
Napisano 10.12.2019 - 20:29
Poszukałam w Jeleniej Górze komina, takiego jak na nagraniu.
Przy żwirowni tuż za Jelenią Górą są zakłady papiernicze. Też taki komin mają. Pojazd szynowy to pewnie jakiś autobus szynowy w regionalnym przewozie.
Brak dokładnej lokalizacji skąd robiono film. Nieweryfikalność zdarzenia czyni je mało wiarygodnym jako obserwacja UFO.
Napisano 10.12.2019 - 20:54
Irey, nie zrozum mnie źle, ale czy jest coś co by cię przekonało, że to nie byli kosmici?
Jeśli chodzi o ten film to napisałem że nie wiem co to jest.
Być może to pociąg a być może nie
Napisano 11.12.2019 - 09:34
Obiekt pokazany na filmie wcale nie musi znajdować się nad miastem, jest noc, a obiekt jest oświetlony ledami tak mocno, że ciężko w tak słabej jakości cokolwiek doszukać. Moim zdaniem to dron na środku osiedla gdzieś w granicach trzeciego bądź czwartego piętra, obiekt znajduje się zdecydowanie przed światłami świecącymi z odblaskiem na czerwień, a nie za czy powyżej. Tym bardziej że w komentarzach na samym YT ktoś pisze, że widzi w zwolnieniu, że coś się obraca i stawia na helikopter.
Napisano 12.12.2019 - 15:15
Pytanie, które zawsze pozostaje bez odpowiedzi:
- dlaczego film jest tak fatalnej jakości? Przecież na YT można zrobić transfer z minimalną stratą, a nawet w HD.
Skoro jest to nagranie z tego roku, to chyba nie nagrywano tego telefonem sprzed 2010 roku. Chyba, że wyciągnięto starocia specjalnie do tego nagrania, lub nagranie jest starsze od węgla i ery telefonów z dobrą kamerą.
Między innymi, dlatego węszymy podstęp. lub zwyczajne "mijanie się" z prawdą.
Napisano 12.12.2019 - 19:18
Napisano 17.12.2019 - 21:56
Przecież to helikopter.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych