Też mi się wydaje, że mówię do ściany i szczerze mówiąc, większość wiadomości po prostu tutaj wrzucam i nie czytam odpowiedzi bo już nawet nie chce mi się prostować każdego słowa. Cały czas wałkujesz jedno i to samo i to samo źródło, cały czas wałkujesz te same wiadomości i dopasowujesz tylko odpowiedzi nie bazując kompletnie na aktualizacjach i nowych badaniach. Wyłącz wreszcie ten telewizor bo już mózg wyżarło
Coraz częściej zaglądam na ten portal i w ten temat, żeby popatrzeć jak inteligentni ludzie, komunikatywni, często ugodowi, potrafiący komuś innemu przyznać rację radykalizują się we wszystkie możliwe strony, zaczynają obrażać swoich rozmówców choć nigdy wcześniej raczej tego nie robili. Ale ten konkretny temat coronavirusa zagiął naszą rzeczywistość tak jak czarna dziura zagina czasoprzestrzeń i mam wrażenie, że chyba wszyscy po trosze gonimy za własnym ogonem.
Moim skromnym zdaniem, można być bliżej lub dalej clue problemu ale wydaje mi się, że nikt nie trafił i pewnie nie trafi w jego sedno.
1. Jest wyraźnie napisane, że w US są ślady w postaci m.in. przeciwciał u ludzi gdzie badając historię dochodzą do wniosku, że co najmniej od stycznia tego roku wirus już był i zarażał. Zresztą nie wiem jak trzeba mieć ograniczone myślenie, żeby przy tak ogromnym przepływie ludzi między Chinami i Ameryką, dopiero po kilku miesiącach był pierwszy zarażony wiedząc. To, że nie zgłaszano śmierci i zarażonych wcześniej niż oficjalnie nie oznacza, że choroby nie było wcześniej. Więc swoje idiotyczne śmieszkowanie wsadz sobie głęboko bo już naprawdę odechciewa się odpisywać na tak idiotyczne komentarze. W Polsce też moją całą rodzinę wykosiło coś na długo przed pierwszym oficjalnym zarażeniem (początek lutego) i wiadomo że mają już przebytą tą chorobę (obecność przeciwciał).
2. Najpierw bierzecie WHO jako świętego i najrzetelniejsze źródło informacji, teraz jak sami twierdzą, że przeliczyli się o 20 razy to znowu idiotyczne komentarze bo nie zgadza się z tym jak w gardła wpycha się przez media jaki to śmiertelny wirus panuje i jakie to rekordowe zachorowania są. Wiec kolejny raz zero argumentu tylko prostackie śmieszkowanie
3. Dane śmierci z powodu grypy są nierzetelne ale za to dane śmierci z koronawirusa są rzetelne. NO BRAWO. Odnosisz się ponownie do medialnej mantry, że dopiero od miesiąca jest pandemia w Ameryce. Ludzie przestali umierać na serce, przestali umierać na choroby płuc, raka i inne choroby, są wrzucani do jednego worka "koronawirus" i mamy piękne statystyki za które płaci się kilkukrotnie więcej w prywatnych amerykańskich klinikach które w większości świecą pustkami.
4. Naucz się myśleć i liczyć. To, że sobie podliczysz oficjalne statystyki i porównasz do rzeczywistego świata, to zmyślone numerki na rzeczywistych przypadkach mają zero rzetelności i zero prawdziwego odzwierciedlenia. Zakładasz kosmiczne statystyczne prawdopodobieństwo, że 100% się zarazi i z tego 100% z tych co statystycznie umiera to umrze. Weź się w końcu ogarnij, chcesz żyć w kloszu to sobie żyj w kloszu, nie musisz wychodzić z domu, nie musisz pracować, nie musisz jeść, nawet jak chcesz nie musisz myśleć.
Szkoda, że nie przeczytałeś, że jest to cytat i nie moja wypowiedź, w dodatku puszczona przez translator żeby ludzie bez wykształcenia rozumienia angielskiego mogły zrozumieć.
Idę bo już cholera bierze od waszego srania pod siebie ze strachu. Załóżcie pieluchy i zamknijcie się w domach na 10 lat
Też mi się wydaje, że mówię do ściany i szczerze mówiąc, większość wiadomości po prostu tutaj wrzucam i nie czytam odpowiedzi bo już nawet nie chce mi się prostować każdego słowa. Cały czas wałkujesz jedno i to samo i to samo źródło, cały czas wałkujesz te same wiadomości i dopasowujesz tylko odpowiedzi nie bazując kompletnie na aktualizacjach i nowych badaniach. Wyłącz wreszcie ten telewizor bo już mózg wyżarło
Przyznajesz że nie czytasz odpowiedzi i myślisz że to jest w porządku? Ja rozumiem że przez utratę pracy jesteś wkurzony(bo nie chcę użyć słowa sfrustrowany bo mam nadzieję że taki jednak nie jesteś) ale efektem nie czytania postów jest właśnie mowa do ściany.
Ja też się denerwuję ale zgoła czymś przeciwnym.Mój tato cudem trafił do instytutu kardiologii w Aninie.Zrobiono mu szybki test przy przyjęciu.Jest sam w trzyosobowej sali ale w przyszłym tygodniu ma mieć operację na dwóch zastawkach.Jest kompletnie bezbronny.Co będzie gdy ktoś z personelu okaże się chory? Dla mnie to nie jest zwykła grypka.Siedzę na włoskich forach i wiem co tam się dzieje.I kogoś kto uważa że nic się nie dzieje będę nazywać covidiotą.
Wybaczcie, nie chcę wam psuć zabawy w te wszystkie cyferki (liczba zakażonych, zgonów, wyzdrowień, maseczki, szpitale itp.).
Przyznaję się bez bicia, że sam przez pewien czas wierzyłem w te bzdury o tym wirusie i o niewyobrażalnym zagrożeniu jakie on niesie dla świata.
Teraz jestem przekonany w 100% ,że mamy do czynienia ze spiskiem, przekrętem, celowym dewastowaniem gospodarki światowej (każdy może sobie dobrać swoje odpowiednie słowo) wszech czasów i to nie dzięki filmikowi, który zamieszczam poniżej ale już od dłuższego czasu (3-4 tygodnie) śledzę temat nie pod kątem cyferek a pod kątem tego co nas czeka po tej mistyfikacji!
Zresztą nie jestem jedyny, zapewne wielu z was również przegląda odpowiednie strony i trafia na coraz bardziej kompromitujące materiały.
Dam wam wszystkim dobrą radę :wyłączcie stacje informacyjne a włączcie myślenie!
W Polsce też moją całą rodzinę wykosiło coś na długo przed pierwszym oficjalnym zarażeniem (początek lutego) i wiadomo że mają już przebytą tą chorobę (obecność przeciwciał).
To ciekawe bo testy na przeciwciała tego coronawirusa nie są jeszcze w Polsce dostępne.
Wychwalani tu przez niektórych za swoją taktykę Szwedzi, zgodnie z moimi przypuszczeniami właśnie "w wielkim stylu" przeskoczyli Szwajcarów i awansowali na siódme miejsce na świecie w kategorii liczby zgonów na 100 000 mieszkańców. I zaczynają żwawo ścigać Holendrów.
Tak,tak to tylko grypka.Niektórzy chronią swoją psychikę za wszelką cenę zaprzeczając faktom.
W pewnej gazecie nekrologi zajmują już 16 stron... https://www.wprost.p...owki-gazet.html
Jarecki jeszcze kilka dni temu napisał takiego posta http://www.paranorma...-99#entry726067
A teraz twierdzi, że odkrył prawdę. Zachęca innych innych żeby otworzyli oczy, a sam dał się nabrać na spiskowe bujdy.
"Ten wirus został sztucznie wypuszczony przez Żydów, homoseksualistów, Tuska* Aby depopulować ludzi i kontrolować pozostałych" ------------------------------> 'Ten wirus jest po to aby szczepić nas szczepionkami z autyzmem' -----------------------------------> 'To nie wirus tylko sieć 5G zabija!!!1111oneoneone' -------------------------------> 'Nie ma żadnego wirusa to międzynarodowy spisek aby zrujnować gospodarkę światową i wprowadzić NWO' -------------------> wróć punkt pierwszy
*- niepotrzebne skreślić.
Użytkownik Dżolero edytował ten post 21.04.2020 - 18:02
Napisałbym tutaj kilka wulgaryzmów po czym kontynuował. Czy zdajecie sobie sprawę, że teraz tysiące operacji jest przekładanych przez tak ograniczonych ludzi jak wy którzy idą w zaparte z kwarantanną ? Wielu ludzi popełnia samobójstwa bo straciło dorobek życia przez was, wielu ludzi nie może być przyjętych po ludzku do szpitala bo są żąglowani między placówkami przez was, wiele osób boi się teraz pójść do lekarza bo boi się zarażenia, nie można skonsultować się z lekarzami bo placówki są pozamykane. Od początku było mówione że żniwo będzie ale dopiero za jakiś czas i to nie przez wirusa tylko przez kwarantannę przez którą cierpią ludzie postronni. https://fakty.tvn24....go,1013508.html
Żniwo to dopiero będzie przez waszą beztroską zabawę
Sama Magda napisałaś, że Twój ojciec cudem dostał się, leży i czeka na operację, bardzo przykro mi z tego powodu, ale właśnie ta panika rozpieprzyła system medyczny który teraz właśnie takich ludzi ustawia daleko w kolejce bo więcej jest strachu niż rozsądku. Wyobraź sobie ilu ludzi teraz nie miało takiego szczęścia? Dla 100 000 ludzi poświęcono setki tysięcy jeśli nie miliony żyć innych ludzi postronnych.
Happening live right this moment. WHO, World Bank, Wuhan Virus Lab, NIH and CDC have all been "hacked". Anons have dropped thousands of emails and passwords and anons are now combing through snatching up information.
Interesting week indeed.
Disclaimer: I am just the bringer of information, i have not nor condone any illegal activity.
Have said that, if there is information in those emails that prove what we've all been thinking for years. It'll blow things wide open.
The goal of this document is to examine evidence that may prove that (1) the SARS-CoV-2 virus was present at a biolaboratory in Wuhan, China, and (2) the SARS-CoV-2 virus was introduced into the greater Wuhan population by an infected lab worker or animal. These claims from this point on will be referred to as Claim 1 and Claim 2.
Jak dla mnie, jak anoni się w to wmieszali to już jest naprawdę grubo.