Władze wykorzystują "epidemie" ( której powage rozdmuchują na maksa ) żeby klasycznie przykręcić śrube społeczeństwu i mieć jeszcze większą kontrole nad obywatelami a cała epidemia wzieła sie z typowego komuszego niedbalstwa i dbania o pozory jak i cech miedzynarodowego handlu zdominowanego przez jeden kraj.
Wiem wiem, nie ma takiego "ziiing" ta teoria, nie jest tak fajna do wyśmiania i automatycznego odrzucenia bo "foliarze", nikt nic nie mówi o NWO, repitlianach, 5G, czipach, zagładzie białej rasy, manekinach, aktorach kryzysowych itp więc jest bardzo niepopularna i jakoś tak automatycznie pomijana w tych wszystkich wyśmiewających tekstach ale mimo tego ma najwięcej sensu..
@Daniel fajne filmy pokazał, jak bym sam takie nakręcił rok temu na własnym oddziale to bym też mógł pokazywać jako "dowód" że korona szaleje po Polskich szpitalach. Też było to samo, w cholere ludzi na korytarzach, biegający personel, krzyki, krew i pożoga. Tylko korony by brakowało bo to był po prostu normalny okres w Polskim szpitalu na typowym oddziale który rzadko wygląda jak w telewizji.
I nawet przemęczony personel by sie znalazł, ledwo żywe pielegniarki, ratownicy, sanitariusze, salowe - np w pojedynke orający za trzy osoby, trzecią 12godzinną zmiane z rzędu itp.
Ba nawet pare fotek czy ujęć wymiętych jak szmata lekarzy by sie dało zrobić bo prawdziwy szpital nie wygląda jak ten w Zielonej Górze.
Skoro nie boisz się koronki i piszesz że masz dużo czasu to zgłoś się jako wolontariusz do DPS - u lub szpitala.Kilka adresów mogę Ci przesłać na PW
Piekny sofizm. A kolega mówił coś o braniu na emocje..
Użytkownik Canaris edytował ten post 22.04.2020 - 15:17