Tłumaczenie z prostackiego : "Cieżko cie zaszufladkować i nie wiem czy mam cie obrażać czy klepać po pleckach".
Po prostu się nie wypowiadaj, twoje wypowiedzi mają na celu wyprowadzenie z równowagi rozmówcę, taki masz cel.Szerzysz demagogie, z prostackiego gdybyś nie zrozumiał, trollujesz. Komiczny ton wypowiedzi, sarkazm i styl pisania wpasowywuje się w 100% w ten schemat. Przypomina mi się taki pajac w klasie , w szkole którego każdy z nas miał w swoim otoczeniu., taki pajac zawsze lubił zmieniac zdanie byleby by było zabawnie i mógł zyskać na popularności.
To sie nazywa posiadanie własnego zdania.
No, dokładnie. Tak więc odpuść sobie trollowanie albo zacznij dyskutować jak poważny człowiek, podaj powód czemu zmieniłeś zdanie, co spowodowało że twoje nastawienie jest negatywne i za co minusujesz ludzi inaczej będziesz takim pajacem klasowym na którego każdy będzie patrzył z pożałowaniem i w pewnym momencie ignorował.
Bo targam zdrowo z obu stron i lubie wykazywać idiotyzmy wam wszystkim.
Trollowanie.
Taki ze mnie tolerancyjny człowiek renesansu.
Renesans był głównym prądem intelektualnym , nadal jest. Nie pasujesz do tego więc na siłe siebie nie wciskaj we współczesny renesans, daleko ci do tego, nawet to tego sredniowiecznego bo tamci to mieli dość dużą doze kultury.
Użytkownik Cascco edytował ten post 23.04.2020 - 10:41