Skocz do zawartości

Zdjęcie

Koronawirus z Chin

• Please log in to reply
5952 replies to this topic

Cascco.
  • Tematów: 9
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Tłumaczenie z prostackiego : "Cieżko cie zaszufladkować i nie wiem czy mam cie obrażać czy klepać po pleckach".

Po prostu się nie wypowiadaj, twoje wypowiedzi mają na celu wyprowadzenie z równowagi rozmówcę, taki masz cel.Szerzysz demagogie, z prostackiego gdybyś nie zrozumiał, trollujesz. Komiczny ton wypowiedzi, sarkazm i styl pisania wpasowywuje się w 100% w ten schemat. Przypomina mi się taki pajac w klasie , w szkole którego każdy z nas miał w swoim otoczeniu., taki pajac zawsze lubił zmieniac zdanie byleby by było zabawnie i mógł zyskać na popularności.

To sie nazywa posiadanie własnego zdania.

No, dokładnie. Tak więc odpuść sobie trollowanie albo zacznij dyskutować jak poważny człowiek, podaj powód czemu zmieniłeś zdanie, co spowodowało że twoje nastawienie jest negatywne i za co minusujesz ludzi inaczej będziesz takim pajacem klasowym na którego każdy będzie patrzył z pożałowaniem i w pewnym momencie ignorował.

Bo targam zdrowo z obu stron i lubie wykazywać idiotyzmy wam wszystkim.

Trollowanie.

Taki ze mnie tolerancyjny człowiek renesansu.

Renesans był głównym prądem intelektualnym , nadal jest. Nie pasujesz do tego więc na siłe siebie nie wciskaj we współczesny renesans, daleko ci do tego, nawet to tego sredniowiecznego bo tamci to mieli dość dużą doze kultury.

Użytkownik Cascco edytował ten post 23.04.2020 - 10:41

• 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie wiem czy już ktoś wcześniej dodał ten materiał a nawet jeśli to warto go wrzucić jeszcze raz.

Wywiad Briana Rose z Davidem Icke podczas bezpośredniej transmisji na YouTube (6 kwietnia 2020 r.) obejrzało 65 tysięcy osób. Zaraz potem został on usunięty ze wszystkich kanałów YouTube'a, Vimeo i Facebooka.
Polecamy go WSZYSTKIM, którzy chcą zrozumieć co dzieje się i co może wydarzyć się na świecie, w którym "pandemia" stanowi zagrożenie dla naszej wolności i godności. Wywiad - zwłaszcza od ok. 50 min. - polecamy polskim władzom, ekspertom, dziennikarzom, policji i wojsku oraz wszystkim którzy czują, że w niedalekiej przyszłości mogą przyczynić się do zachowania godności i wolności przez człowieka.

https://www.bitchute...UTl1p7jvbPm8CUQ

• -1

ppp.
  • Tematów: 36
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Bardzo dobry wywiad z Davidem  Icke. Ma dużo racji mówiąc o badaniach nad koroną - 19 opierających się na chińskich testach, które niewiele pokazują.
Jeśli poważnie podejść do tematu to nigdy nie udało się wykryć tymi testami innych wirusów z rodziny korona, wszyscy umierają na 19.
Ciekawe jaka będzie jakość tej chińskiej szczepionki.

• 0

Canaris.

God Emperor of Mankind

• Tematów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Po prostu się nie wypowiadaj,

Nie.
Bede sie wypowiadał tak czesto jak tylko bede miał na to ochote. I bede punktował każdy debilizm ktory sie tu wypisuje, niewazne czy pisze go rasowy foliarz który widzi spisek NWO czy "nie foliarz" ktory wieszczy rychłą zagłade ludzkości.
I nic ci do tego.

Użytkownik Canaris edytował ten post 23.04.2020 - 11:47

• 0

TheToxic.

Faber est quisque suae fortunae

• Tematów: 60
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Panowie, od tej chwili za każde wycieczki personalne lecą belki i urlopy. Skoro nie potraficie dyskutować w temacie bez wylewania na siebie wiadra pomyj będziecie karani.

Spór na linii Cascco vel Canaris długo nie potrwa, po zielonym komunikacie każdy będzie nagradzany.

isrin22.
  • Tematów: 0
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Nie wiem czy już ktoś wcześniej dodał ten materiał a nawet jeśli to warto go wrzucić jeszcze raz.

Wywiad Briana Rose z Davidem Icke podczas bezpośredniej transmisji na YouTube (6 kwietnia 2020 r.) obejrzało 65 tysięcy osób. Zaraz potem został on usunięty ze wszystkich kanałów YouTube'a, Vimeo i Facebooka.
Polecamy go WSZYSTKIM, którzy chcą zrozumieć co dzieje się i co może wydarzyć się na świecie, w którym "pandemia" stanowi zagrożenie dla naszej wolności i godności. Wywiad - zwłaszcza od ok. 50 min. - polecamy polskim władzom, ekspertom, dziennikarzom, policji i wojsku oraz wszystkim którzy czują, że w niedalekiej przyszłości mogą przyczynić się do zachowania godności i wolności przez człowieka.

https://www.bitchute...UTl1p7jvbPm8CUQ

Przewinąłem na tą 50 minutę i obejrzałem 5 minut. Po zarzuceniem hasłem "sieć 5G" i o tym, że po każdym wprowadzeniu siedzi pojawiła się jakaś epidemia przerwałem. Może coś dalej lub wcześniej mówi wartościowego, ale po usłyszeniu hasła 5G od razu się odechciewa dalej oglądać. I jakoś nie zachęca żebym tracił na to grubo ponad godzinę. Zacznijcie palić maszty jak jest tak źle...

Użytkownik isrin22 edytował ten post 23.04.2020 - 13:16

• 0

Canaris.

God Emperor of Mankind

• Tematów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przewinąłem na tą 50 minutę i obejrzałem 5 minut. Po zarzuceniem hasłem "sieć 5G" i o tym, że po każdym wprowadzeniu siedzi pojawiła się jakaś epidemia przerwałem. Może coś dalej lub wcześniej mówi wartościowego, ale po usłyszeniu hasła 5G od razu się odechciewa dalej oglądać. I jakoś nie zachęca żebym tracił na to grubo ponad godzinę. Zacznijcie palić maszty jak jest tak źle...

Przecież to David Icke, facet według którego od wieków Ziemią rządzi klika reptilian w ludzkiej skórze a istnienie których ukrywają HAARPy i Chemtrails... Nie wiem jak można sie spodziewać czegoś innego po nim. 

• 0

shark__.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

https://www.money.pl...612050049a.html

No i wyłazi ekonomiczny wymiar koronawirusa. Robienie z ludzi niewolników za michę ryżu.
Mam nadzieję, że to nie przjdzie.
Na postojowym niezawinionym przez pracownika wypłata na poziomie 60% podstawy. Gdzie wiadomo, że organizacja pracy leży po stronie pracodawcy.
A w ramach tarczy
Nadgodziny za free. Nadgodziny które według kodeksu pracy powinny być płacone +100% lub +200%.
  • 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Icke twierdzi, że wśród ludzi istnieje rasa Reptilian, czyli „ludzi jaszczurów” (zmiennokształtnych jaszczuro-ludzi). Według niego takimi istotami są m.in. były amerykański prezydent George W. Bush, królowa Elżbieta II i popularny piosenkarz country Kris Kristofferson. Mają oni tworzyć grupę, określaną przez niego Iluminati lub Zakon Iluminatów, która kontroluje świat, usiłując stworzyć światowy rząd. Śladem tych planów miałyby być Protokoły mędrców Syjonu. Reptilianie mają być odpowiedzialni za szereg katastrof:

Zamachy z 11 września
Zamach bombowy w Oklahomie
Holocaust
https://pl.m.wikiped...wiki/David_Icke

Taki fantasta jest dla kogoś dobrym źródłem wiedzy o koronawirusie.
Jak naiwnym i niedouczonym człowiekiem trzeba być, żeby dać sobie wcisnąć taką ciemnotę, że 5g powoduje tą chorobę.

Po pierwsze, objawy napromieniowania są inne niż zarażenie tym wirusem
Po drugie, diagności na całym świecie musieliby fałszować wyniki badań laboratoryjnych
Po trzecie, ludzie chorują w krajach gdzie w ogóle nie ma ma sieci 5g i jest mało anten sieci komórkowych np w afryce.
W huszpani jest epidemia covid mimo że 5g tam nie ma. W ubiegłym tygodniu austriacki regulator telekomunikacyjny RTR zawiesił przetarg na częstotliwości 5G z powodu obecnego kryzysu.
  • 0

Creative12.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Taki fantasta jest dla kogoś dobrym źródłem wiedzy o koronawirusie.
Jak naiwnym i niedouczonym człowiekiem trzeba być, żeby dać sobie wcisnąć taką ciemnotę, że 5g powoduje tą chorobę.

Nie żebym bronił, ale czytałeś chociaż o sieci 5g i jakie objawy  powoduje promieniowanie elektromagnetyczne w wysokiej częstotliwości? Już od dawna było głośno w sieci o tym ze siec 5g jest nie zdrowa dla ludzkiego organizmu.
Wracając do tematu..nie wiem czy już ktoś to pisał, ale nie wydaje wam się to wszystko dziwne, że np. ani jedna osoba która pracuje w supermarkecie nie zachorowała na Covid? Mimo, ze teraz jest największy szczyt zachorowań, to właśnie tam jest najwięcej ludzi. Nie słyszałem ani razu, żeby znajomy znajomego znajomy itd. znał kogoś, kto zachorował na koronę. To samo za granicą. Mam dużo znajomych i tam dokładnie to samo. Wszyscy tylko wiedzą  z mediów ze ten i tamten zachorował. A nawet jeżeli ktoś niby zachorował na koronę, to i tak już miał choroby współistniejące (każdy chory na covid19)!

• -1

Cascco.
  • Tematów: 9
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Bardzo wielu takich jest, miałem znajomą na FB która notorycznie wrzuca takie głupotki w dodatku ostatnio nawet widziałem  e-petycje w tej sprawie aby ściągnąć skrzynki, jak patrzyłem to w 3 dni podpisało ją około 20 tysięcy osób na wymagane 100 tysięcy.  I takie osoby czasami są na wysokich stanowiskach kierowniczych w różnych firmach.

ani jedna osoba która pracuje w supermarkecie nie zachorowała na Covid?

Zachorowali, poszukaj dokładniej a znajdziesz.Byłeś w supermakecie ? Panie kasjerki oraz Panowie noszą tam przyłbice w dodatku kasa jest oddzielona szybą Plexi. 

Nie słyszałem ani razu, żeby znajomy znajomego znajomy itd. znał kogoś, kto zachorował na koronę

A u mnie za to jak najbardziej, znajomy znajomego zachorował i jego znajomi też. I nawet w mojej rodzinie musieli być na kwarantannie bo osoba która pracowała z moją rodziną zachorowała na COVID.

Użytkownik TheToxic edytował ten post 23.04.2020 - 20:23

• 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To są bzdury, sieć 5g nie jest niebezpieczna.
https://www.crazynau...-koronawirusem/

Jedynym potwierdzonym efektem oddziaływania PEM na człowieka jest tzw. efekt termiczny, który polega na nagrzewaniu się skóry i warstw powierzchownych ciała. Występuje on np. podczas rozmowy telefonicznej, gdy trzymamy telefon blisko ucha.

Czytaj więcej na: https://demagog.org....ty-na-temat-5g/
  • 0

ppp.
  • Tematów: 36
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

@Wszystko

Proponuję założyć temat < Komu z osób odwiedzjących ten portal jest potrzebne 5g i do czego ?>

offtop.gif

TheToxic

• 1

MaxaM.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Zacznijmy od tego, że sieć 5g lata na podobnych częstotliwościach co 4g.

Te 'szkodliwe gigaherce' to zakres fal milimetrowych i tego zakresu nigdy nie zobaczymy w szerokim zastosowaniu.

To będzie forma ciekawostki technologicznej, dostępnej w wybranych punktach (jedna antena pokrywa maksymalnie parędziesiąt metrów!!!).

Galaxy S20 Ultra sprzedawany w Korei (który jest przecież koreański) nie posiada anten do 5g milimetrowego. Czemu? Bo nawet taki potentat w tej dziedzinie, Korea, nie posiada 5g milimetrowego :)

Całe to bicie piany o 5g, to gadanie o czym, co będzie praktycznie nieobecne na rynku. Standardowo, ludzie, którzy najwięcej krzyczą najmniej wiedzą :)

Użytkownik MaxaM edytował ten post 23.04.2020 - 20:32

• 1

#Stanowski2025.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wracając do tematu..nie wiem czy już ktoś to pisał, ale nie wydaje wam się to wszystko dziwne, że np. ani jedna osoba która pracuje w supermarkecie nie zachorowała na Covid? Mimo, ze teraz jest największy szczyt zachorowań, to właśnie tam jest najwięcej ludzi. Nie słyszałem ani razu, żeby znajomy znajomego znajomy itd. znał kogoś, kto zachorował na koronę.

Bo to wszystko spiseg jest przez duże G. Mafie służby i loże. 

Już od dawna było głośno w sieci o tym ze siec 5g jest nie zdrowa dla ludzkiego organizmu.

A słyszałeś kiedyś jakie szkody robi czytanie internetowych głupot? 

A jeśli chodzi o Polskę wszystko wskazuje na to że niedługo będziemy mieli sytuacje gdzie ilość nowych przypadków będzie taka sama lub niższa od przypadków zakończonych. Obecnie dziennie przybywa ok 350 nowych przypadków a zdrowieje i umiera ok 300 osób dziennie z każdym dniem ten stosunek zmniejsza się na korzyść zakończonych przypadków. więc można wysnuć wniosek że jeśli nic sie nie zmieni to chyba powoli opanowujemy pandemię. 

Użytkownik Dżolero edytował ten post 23.04.2020 - 21:22

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych