Szkoda, bo liczyłem na odpowiedź, a tak, wpisujesz się w klasykę zwolenników pokręconych teorii konspiracyjnych - mówić dużo i nic nie powiedzieć.
Kłamstwo, by zmusić mnie do odpowiedzi, serio @Staniq? Za to, nie dostaniesz ode mnie odpowiedzi na twoje pytanie.
Nigdy nie byłem i nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, szkoda na to mojego życia. Szkoda też, że nie spytałeś się mnie, co sądzę o tak zwanej depopulacji i czipach w szczepionkach, zanim przeszedłeś do oceniania mnie. To są brednie, w które ja absolutnie nie wierze, a które, moim zdaniem celowo, są łączone z ludźmi którzy powątpiewają w pandemię, jak ja, by z nas zrobić wariatów. W pandemię nie wierzę z logicznych powodów i nie uważam, że to jest teoria spiskowa. W życiu kieruje się dowodami, a nie tym, że ktoś coś powiedział jak zwolennicy teorii spiskowych. Jest dość dowodów na to, że niema żadnej pandemii, zaczynając od zachowania naszych polityków, na danych między innymi z MZ kończąc, które podałem. Jeżeli to dla ciebie jest nic, bo tak napisałeś, że nic nie napisałem, to tylko świadczy o tym jakim łgarzem albo betonem jesteś.
Napiszę jeszcze raz, choć wiem, że to nic nie da w rozmowie z betonem. Ministerstwo Zdrowia podaje ile osób zmarło na Covida. Niezależnie od tego co o nim sądzimy, tymi danymi przeczy oficjalnej retoryce rządu, o okropnej śmiertelnej pandemii w Polsce i temu co mówią media głównego ścieku. Samo to zmusza do zastanowienia.
Tak wygląda wasza pandemia. Każdy z Was może sam wysłać prośbę o informację publiczną i wybrać czy mają odpowiedzieć na maila czy na adres domowy.
Każdy może mieć swoje przekonania tylko po co te prowokacje ? Mam na myśli te w/w sobotnie kilku-kilkunastoosobowe rajdy w warszawskiej komunikacji miejskiej?
Z tego co napisałaś, wnioskuję, że to jest jakaś grupka prowokatorów, najprawdopodobniej robi to celowo, by zohydzić rzeszę ludzi do których należę, którzy wątpią w istnienie pandemii. Mało takich prowokacji jest w Polsce? Ja ludzi w autobusie nie zaczepiam, chcecie jeździć w maskach, proszę bardzo. Ja się z chuliganerią nie identyfikuje.
Użytkownik Miłosz edytował ten post 15.09.2020 - 22:57