Proszę popracować w nagrzanej stolarni, z blaszanym dachem, przez parę godzin, dźwigając stopnie i policzki dębowych schodów, mając na twarzy najlepszą dostępną maseczkę.
Pewnie dałbym radę w niej wytrzymać. Nic dziwnego, że masz inne zdanie na temat masek, skoro nie używasz tej niebieskiej taniej maseczki w pracy. Jak byś ją założył, to przypuszczam, że pieprznąłbyś tą maseczką o ziemię przy pierwszej lepszej okazji.
Poprzednio pisałeś o kilkunastu minutach. Ale spoko.
Niektórzy też używają maseczek własnej roboty, czas ich przydatności jest krótszy, od tego jaki mają jednorazowe maski chirurgiczne.
Jedyne bakterie które tam rosną to te, które masz w swoich ustach. No chyba że chodzisz w pożyczonej masce
Jak przekroczysz czas jej przydatności określonej przez producenta, to taka zawilgocona szmaciana maseczka przestaje spełniać swoja funkcję, staje się pożywką dla bakterii, niekoniecznie tylko twoich, ile tego w powietrzu lata przecież, i nie bez powodu zalecane jest założenie nowej.
To że jest pandemia wynika z definicji. Mamy do czynienia z wirusem, powodującym chorobę a nawet śmierć, na wszystkich kontynentach. To jest pandemia.
Pandemia to nazwa epidemii o szczególnie dużych rozmiarach, na dużym obszarze, obejmującej kraje, a nawet kontynenty. Według definicji się mylę, to tak, a według życia? Odsyłam do mojej dyskusji na ten temat z @Wszystko kilka stron wcześniej.
Przepraszam nie zauważyłem. Możesz podlinkować te podstawy? Proszę.
Proszę się cofnąć parę stron wcześniej, wielokrotnie podawałem dane z MZ. wypowiedź Szumowskiego który z wykształcenia jest lekarzem itd, trochę tego jest.
Wiesz. To że ktoś jest politykiem na wysokim stanowisku, nie czyni z niego eksperta w sprawach medycznych. Boris Jonson też kozaczył i skończył w szpitalu. A to całe towarzystwo jest zapewne świetnie izolowane od reszty społeczeństwa, więc czują się bezpieczni w swoim gronie. Tylko tyle i aż tyle.
https://twitter.com/...682853145665537
Taka pandemia jacy nasi decydenci polityczni, oczywiście nie mam tu na myśli Bosaka, tylko tą bandę która niszczy Polskę od wielu lat.
Jeżeli uznajesz, ze śmierć 2 500 ludzi to tylko statystyka to chapeau bas
Nie uważam, że to tylko statystka. To co uważam napisałem wcześniej.
A co konkretnie sie nie zgadza?
- szurowskie zrodla informacji szurow typu rola sa? Sa.
- dziwne teorie spiskowe o masonskich syjonistach chcacych zniszczyc ludzkosc sa? Sa.
- totalna negacja powaznych zrodel, badan i statystyk jest? Jest.
- klapki na oczy, unikanie odpowiedzi na trudniejsze pytania, negacja argumentow sa? Sa.
No to o co chodzi, przeciez wszystko sie zgadza. Gorzej bo tacy jak ty czy inni antyszczepionkowcy sa grozni nie tylko dla siebie (jak bezmozdzy plaskoziemcy), ale tez dla innych.
MZ. to nie jest szurowskie źródło, albo Rola, redaktor naczelny wRealu24.pl też nie jest żadnym szurem, gdyby tak było, to nie przychodziliby do niego znani goście na przykład z Ruchu Narodowego, albo taki Robert Bąkiewicz na pewno by do niego nie przyszedł. Wielokrotnie odcinałem się od podanych przez ciebie idiotycznych teorii spiskowych, jest to pomówienie z twojej strony. Dla mnie takie źródła, jak na przykład WHO, krytykowana przez samego Trumpa, nie są poważne, tak samo jak statystki które czerpią z nich dane. Wielokrotnie wyjaśniałem dlaczego. Pytanie o media które uważam, za nie ściekowe, nie jest trudne, odpowiedziałbym, ale ktoś kłamie na mój temat, albo pisze androny jak ty, to ja tracę ochotę na rozmowę. Dyskusja polega między innymi na odpieraniu argumentów adwersarza, albo jak wolisz, negowaniu.
Jeżeli ja mam klapki na oczach, to ty jesteś niewidomy.
Widzisz, kreujesz się na eksperta, a już przy takich prostych rzeczach się wykładasz. Nie żadni antyszczepionkowcy, jak to przedstawiają media głównego ścieku, tylko ludzie którzy są za dobrowolnością szczepień, to jest różnica.
Moje zdanie na temat szczepień jest takie samo jak Winnickiego, część szczepionek powinna pozostać obowiązkowa, reszta dobrowolnie. Dla mnie też wszystko jest jasne, jesteś ignorantem/kłamcą, który wiedzę czerpie z medialnego ścieku i pseudo źródeł jak WHO którą krytykuje sam Trump. Bezmózg? Twoje ostatnie zdanie świadczy o tym, że oprócz tego co napisałem wcześniej jesteś jeszcze najzwyklejszym chamem. Dlatego też olałem większość twojego posta, nie jesteś godzien mojego czasu.
TheToxic
Użytkownik TheToxic edytował ten post 22.09.2020 - 14:36