http://burbonik.pl/2...ero-tolerancji/
Masz jeszcze jakieś wątpliwości ?
A owszem, co do Twojego czytania ze zrozumieniem. O czym to ja pisałem? O FFP3 prawda? Kilka stron wcześniej wyjaśniałem różnice pomiędzy maskami i maseczkami, oraz tłumaczyłem oznaczenia na maskach i wielkość przepuszczanych cząsteczek. Nie czytałeś, bo Ci się nie chciało grzebać w temacie tak daleko. Stąd wieczne tłumaczenia spraw poruszanych wcześniej. Za chwilę, ktoś świeży przybędzie i będzie się dopytywał o sprawy, które już były omawiane.
I tak w kółko Macieju...
O moje czytanie ze zrozumieniem się nie martw bo nie wiem czy zauważyłeś ale wieszkość osób ma zwykłe szmaciane bez szmerów bajerów. Możesz mieć jaką chcesz jak źle ją użytkujesz to ci żadna nie pomoże. No i musi być jeszcze dobrze dopasowana do twarzy a zwykła ma dziury jak stodoły. Masz jasno napisane że osoby zdrowe nie powinny nosić żadnych maseczek. Widać sam nie doczytujesz albo specjalnie wybierasz co ci sie podoba.
I znowu pisze ktoś "Za chwilę, ktoś świeży przybędzie i będzie się dopytywał o sprawy, które już były omawiane" ojoj jakie to straszne. Najlepiej sie w ogóle nie odzywać bo wszystko zostało powiedziane wiec można sie rozejść.
Przykro mi ale Ty najzwyczajniej mylisz koronawirusy których jest cała rodzina.Ten jeden jest bardziej zjadliwy.
Ależ nie powiedziałam, że covid nie istnieje. Istnieje, jak najbardziej istnieje nawet w zwykłym katarze, tylko według mnie nie jest groźniejszy od zwykłej grypy. No może grypa jest łagodniejsza, bo w niej przynajmniej nie ma tajemniczej bezobjawowości, która zaraża miliony, dziesiątki milionów ludzi na świecie i sieje panikę na całym świecie.@kpiarz
Po co polecasz mi linki o wirusie który według Ciebie nie istnieje?
Mimo wszystko życzę zdrówka.
W swoim pierwszym poście po dłuuugiej przerwie powiedziałaś że nawiążesz dialog tylko z osobami które cokolwiek przeczytały i wiedzą na temat covida.Prosiłabym o to samo
Taj jest jeszcze ojciec, matka brat siostra i szwagier koronawirus. Najbardziej zjadliwa jest teściowa koronawirus.