Niesamowite jest to, że ludzie tacy jak Ty myślą, że te ograniczenia to zachcianka polityków, którzy chcą nas zniewolić. Uwierz mi, gdyby nie wymagała tego sytuacja, nikt nawet by nie rozważał czegoś takiego. Dla rządów też jest to trudne, że muszą ograniczać wolność swoich obywateli, ale nie wchodźmy w politykę...
Aż się wzruszyłem, rządy tak bardzo o nas dbają, a niedobrzy ludzie same protesty im urządzają... Jakoś Ci jednak nie wierzę.
Niektóre decyzje nie są do końca rozważne? A które były rozważne? Podaj chociaż jedną taką decyzję, wyłączając obowiązek noszenia maseczek, bo w tym aspekcie i tak nie dojdziemy do porozumienia.
Zauważ, że jest bardzo wyraźna różnica między tym, jak się zachowują szwedzi, a jak się zachowują typowe polaki.
Skąd te uprzedzenia, co do Polaków? Masz nas za jakichś brudasów, czy o co Ci chodzi?
Gdzieś czytałem, że testy te nie są idealne i rzeczywisty wynik może być nawet o 1% większy.
Ale to nie były testy PCR, nie? Bo takie testy wymagają jednak trochę czasu, a z tego, co czytałem, to oni te wszystkie osoby przebadali w 3 dni.
Użytkownik TheToxic edytował ten post 05.11.2020 - 09:12