Pierwsza w historii szczepionka, która ma łagodzić objawy choroby, która nie daje objawów.
Ale ci ludzie w szpitalach pod respiratorami? To co symulanci? Sam przechodziłem covida w miarę łagodnie. Ale mimo wszystko trzy dni byłem jak warzywo. To nie była grypa. Mam 48 lat i przechodziłem grypę wielokrotnie. Więc jak. to moje doświadczenie to ... nie wiem śniło mi się? Przecież według Ciebie i Twoich szurowskich źródeł, zakażenie cowidem nie daje żadnych objawów.
A i jeszcze taka ciekawostka. Wiedziałeś że zakażenie wirusem HIV zazwyczaj nie daje objawów? Często osoby zakażone przez bardzo długi czas nie wiedzą że to się stało? Dodatkowo samo AIDS też nie zabija... ludzie umierają na zapalenie płuc i inne infekcje. można by było powiedzieć że na choroby "współistniejące" chociaż to stwierdzenie jest akurat lekkim nadużyciem z mojej strony.
@Ryśko
Można prosić o rzetelne źródło tych rewelacji?
@Daniel podał jedno.
Jednocześnie tylko siedem osób chorych na COVID-19 wymagało tlenoterapii - sześć z nich to osoby niezaszczepione lub częściowo zaszczepione - informuje resort zdrowia Singapuru.
https://www.rp.pl/swiat/art18460891-singapur-3-4-nowych-zakazen-to-zaszczepieni-na-covid
Fakty są takie że do szpitali trafiają głównie niezaszczepieni. To że wśród zakażonych dominują zaszczepieni, zapewne spowodowane jest faktem że szury które z powodów ideologicznych jeszcze się nie zaszczepiły, unikają również testów. Pewnym problemem jest fakt że zaszczepionym włącza się nieśmiertelność, i często przestają stosować jakieś podstawowe metody zabezpieczeń bo przecież są zaszczepieni. A nie jest żadną tajemnicą że skuteczność szczepionek na wariant delta, z którym mamy teraz do czynienia jest sporo niższa i wynosi osiemdziesiąt kilka procent. To sporo lecz niestety nie 100%. Już o tym pisałem. Na 100% w medycynie jest tyko to że wszyscy umrzemy.
Czyli mamy do czynienia z faktem że skuteczność szczepionek spadła (wariant delta) o około 10% plus niechęć szurów do testowania, i tryb nieśmiertelności u zaszczepionych, i statystyki gotowe. Chociaż z każdej z nich wynika że pod respiratorami lądują głównie niezaszczepieni.
Inną sprawą jest to że nie wiemy jak sytuacja z nowym wariantem delta, wyglądała by gdyby nie szczepienia. Izrael był liderem szczepień. Ale poziom wyszczepienia społeczeństwa to nadal zaledwie 60%. podobnie jak w większości krajów na świecie. Dzięki całej tej idiotycznej fali niedowiarków, nigdy nie ogarniemy tematu. Wszędzie jest pełno Danielów, którzy traktują ten problem jak wiarę, forsując niedorzeczne dogmaty. Takich ludzi na całym świecie niestety jest zbyt wielu.
Swoją drogą @Daniel. Pracuję z jednym anglikiem, który używa dokładnie tych samych argumentów co Ty, Tyle że w realu. Ma dobre gadane i ludzie go słuchają a potem powtarzają te same historie jak mantrę. Niby Ok. Tyle że koleś wierzy w chemitrails, płaską ziemię, i większość teorii spiskowych. Łyka każdą bzdurę która pasuje do jego obrazu świata. Podczas rozmowy błyskawicznie się adaptuje. Pewnego razu stwierdził że wierzę we wszystko co podaje telewizja. Gdy odpowiedziałem że nie oglądam TV od kilkunastu lat, stwierdził że jednak powinienem to robić, żeby wiedzieć o czym on mówi. Eehh
Proszę popracować nad ortografią.
TheToxic
Użytkownik TheToxic edytował ten post 08.09.2021 - 09:07