Chodzi o coś tym stylu: Panie, ja tam nie wierzę w to, co mówią ci pseudoeksperci z tv, sprzedajne sługusy big pharmy. Oni tańczą tak jak im każą. Ja wiem swoje, myślę samodzielnie, nie oglądam tv, wolę poczytać niezależnych znawców. Powiem ci o co chodzi w tej plandemii.
Bla bla bla Za to wy doskonale wszystko wiecie, co widać od pierwszych stron tego tematu (a przeczytałem wszystkie). Tak jak Morawiecki ma świtę niezależnych ekspertów, tak wy (Staniq, Mariush, Panjuzek, Wszystko) jesteście naszymi ekspertami. I tak samo poważnie traktuje się wasze specjalistyczne ekspertyzy
Mną sobie gęby nie wycieraj. To po pierwsze, po wtóre wiedza, rzecz nabyta. Nie mianujemy się ekspertami, lecz prowadzimy dyskusję na argumenty, które nie są trudne do potwierdzenia lub obalenia. Poza pyskówką, argumentu żadnego nie przedstawiłeś, no, może poza wyliczanką, która i tak nic nie wniosła, bo nie potrafiłeś z tego argumentu skorzystać.
Tak nawiasem, zwiedź jakiś kowidowy szpital. To wiele wniesie do Twojego poglądu. Pewnie napiszesz: - po co? Bo pogląd masz ukształtowany.
Podpowiem: - aby zrozumieć, a nie udawać, że się rozumie.
Przedstawiłem, oficjalne dane zakażeń i zgonów z wczoraj z powodu koronawirusa przedstawione dzisiaj przez Ministerstwo Zdrowia. Kosmiczne liczby godne czwartej fali pandemii, macie rację. A szpitali covidowych niestety nie pozwalają mediom odwiedzać, a szkoda, bo chętnie bym pokazał ludziom, jak naprawdę wyglądają te mityczne przepełnione szpitale
PS. gębę to może ty masz, ja mam co najwyżej twarz
Użytkownik Carrik edytował ten post 19.10.2021 - 19:36