@up
Fajnie. Ale czy nie za szybko? Przecież powinno minąć jakieś 5 lat, aby w pełni zbadać nową szczepionkę. A minęły dopiero dwa.
Edit
@Carrik obdarzyłeś mnie minusem. Czyżbyś nie zgadzał się z twierdzeniem, że aby przebadać jakąś szczepionkę, to należy ją badać przez ściśle określony czas? Przecież minęły dopiero dwa lata. To zbyt krótko aby z całą stanowczością stwierdzić że szczepionka Valneva jest na 100% bezpieczna.
Czy może coś pominąłem.
Mnie za to pani Self-Luminous Red notorycznie obdarowuje tutaj minusami i jakoś nie lamentuję z tego powodu. Najciekawsze jest to, że chyba tylko to robi w tym temacie - minusuje wypowiedzi tych, którzy w tym temacie mają inne zdanie od niej. Całkiem możliwe, bo się tutaj w ogóle nie odzywa, także polecam się nie spinać i robić swoje. Zawsze lepiej poodpowiadać na czyjeś głupotki niż mierzyć się z człowiekiem-widmo
A ta twoja wypowiedź moim zdaniem jest ewidentną ironią i typowym prztyczkiem w nos w stronę ludzi popierających przeciwną tobie stronę dyskusji. Ja do wszystkich specyfików na covidka podchodzę z dystansem jako młody, zdrowy, aktywny fizycznie człowiek. Póki nie muszę, nie aplikuję sobie wiadomych substancji i w najbliższym czasie nie planuję tego zmieniać, obojętnie czy rozchodzi się o technologie mRNA, czy o klasyczne szczepionki. Ciekawe swoją drogą, że jednak wyizolowano wirusa, który zresztą przez prawie 2 lata zdążył już zmutować ze 100 razy. Pierwsze słyszę, w dodatku od Chińczyków. Ani trochę podejrzane