https://twitter.com/...932192711757825
W związku z masowo napływającymi niepokojącymi informacjami z kolejnych państw, jak te powyżej, jestem zmuszony, niestety - sparafrazować Biedronia i w tym obliczu powiedzieć wprost - lockdown dla zaszczepionych natychmiast!
_____
Daniel i spółka najwyraźniej wchodzą na wyższy poziom absurdu. Bo wygląda na to, że postanowili "udowodnić" tezę, że za całe nieszczęście pandemii odpowiedzialni są zaszczepieni. Tak przynajmniej wynika z lektury ostatnich kilku wypowiedzi. Istna komedia.
Cóż mogę powiedzieć, przecież to nie nasza wina? I to nie komedia, a raczej dramat, bo faktycznie patrząc na kolejne dane z kolejnych zaszczepionych państw zaczyna wynikać, że to właśnie zaszczepieni nie dość, że przyspieszają rozwój pandemii to jeszcze negatywnie wpływają na gospodarkę(pragnienie lockdownów, wysyłanie na areszt domowy zdrowych, itp).
Niezaszczepiony nauczyciel choruje, więc idzie na test, robi test, wychodzi że jest pozytywny, nauczyciel idzie na kwarantanne, a wraz z nim uczniowie,
Jest o wiele bardziej prawdopodobna.
Są grupy zawodowe, które zostały niemal zmuszone do szczepień, jedną z tych grup są między innymi właśnie nauczyciele. A poza tym jakich dowodów na to chcesz? Poczytaj w necie wpisy rozżalonych rodziców, którzy mają już tego dość. Oczywiście, zaraz napiszesz, że to kremlowskie trolle, dlatego też miałem nie odpisywać, ale jednak uległem pokusie, eh.
Użytkownik Daniel. edytował ten post 25.11.2021 - 22:38