Napisano 29.11.2021 - 21:34
No. Cuda niewidy. Niesamowite co? Na tweeterze jeszcze o tym nie pisali?
A piszą tam jak wyglądają badania kliniczne i na czy polegają?
Słuchaj dalej ruskich trolli na Tweecie i Facebooku a zimą będziesz w białych skarpetkach i sandałach chodził.
I Ty piszesz o ośmieszaniu się? Nie ma sensu z Tobą dyskutować, mocniejsze argumenty mają dzieci w przedszkolu, bo już one potrafią kojarzyć fakty i logicznie myśleć.
Dalej sobie myśl, że ponad 15mln Polaków to ruskie trolle. Oby tak dalej, zniechęcaj ludzi do szczepień jeszcze bardziej.
Napisano 29.11.2021 - 21:50
Spoko. Tylko jak ja walnę babola, to się wszyscy spuszczacie, że "łolaboga" nie ma z kim gadać bo literki przestawił. Ale w drugą stronę, to :"hehe, nie używam tego słowa zbyt często, albo jakoś tak wyszło" Takie tam podwójne standardy. Żałośni jesteście.
Panjuzek, a gdzie ja ci coś kiedyś takiego wypomniałem? Jak dobrze pamiętam, to nigdy
Tutaj. #4482 Koronawirus z Chin: post #4482 Ryśko
hehe, spoko, pisałem szybko i jakoś tak wyszło
A tekstu
nie używam tego słowa zbyt często
To @Carrik użył gdy mu wytknięto że czepia się błędów innych a sam babole wali. Jesteście siebie warci. Podobna stylówa. Dużo "pitu pitu" gwiazdorzenia jacy to wspaniali jesteście a inni to buraki, a gdy przyjdzie co do czego, to "łoj tam łoj tam ja mogiem ale łon nie powinien."
@Daniel
I Ty piszesz o ośmieszaniu się? Nie ma sensu z Tobą dyskutować, mocniejsze argumenty mają dzieci w przedszkolu, bo już one potrafią kojarzyć fakty i logicznie myśleć.
Twoja Logika to temat na osobną dyskusję. Cały czas łączysz te kropki, tyle że mam wrażenie że robisz to na poziomie ośmiobitowców. Więc raczej odstajesz od tego, co dzisiaj można by nazwać łączeniem kropek.
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 29.11.2021 - 21:54
Napisano 29.11.2021 - 21:53
Tutaj. #4482 Koronawirus z Chin: post #4482 Ryśko
Nie żeby coś, ale stwierdziłem fakt dotyczący nas obu. Chyba, że gdzieś skłamałem? Także czekam na kolejny odnośnik do konkretnego przykładu
Poza tym, ty się nie przejmujesz, bo masz twardą skórę..
@
Dużo "pitu pitu" gwiazdorzenia jacy to wspaniali jesteście a inni to buraki,
Edit,
ale tutaj, to opisałeś sam siebie..
Uwierz mi, że gdybyście nie pisali z pogardą o ludziach co nie chcą jednej szczepionki(co z tego, ze sami poszczepieni, dzieci cały kalendarz szczepień) jako antyszczepy, płaskoziemcy i pewnie masę innych ciekawych określeń, których nie chce mi się szukać, to może ta dyskusja miałaby poziom. W sumie nie trzeba być magistrem psychologii żeby wiedzieć, że ludzie traktują innych tak jak inni traktują ich. Chcesz rozmowy na poziom, to zacznij od siebie. Reszta sama przyjdzie.
Użytkownik Ryśko edytował ten post 29.11.2021 - 21:57
Napisano 29.11.2021 - 22:20
@Up
Chcesz rozmowy na poziom, to zacznij od siebie. Reszta sama przyjdzie.
"Na poziomie" chciałeś napisać Ale właśnie o to chodzi. Właśnie próbuję to robić na waszym, poziomie. Czyli docinki, wytykanie błędów kozaczenie, próby dyskredytacji adwersarza. Dokładnie to właśnie robicie. Od kilkudziesięciu stron, praktycznie nie ma postu z waszej strony, bez tych prymitywnych technik erytrystycznych. I nie mówię tylko o postach skierowanych w moim kierunku. Każda treść z waszej strony okraszona jest jakimiś wycieczkami osobistymi, próbami dyskredytacji Itp.. Z drugiej strony warstwa merytoryczna, to już nawet nie bagno. To warstwa mułu w której zachodzą reakcje beztlenowe. Wprawdzie Ty akurat nie jesteś dobitnym tego przykładem, ale elegancko wpasowujesz się w narrację stosowaną przez kolesi z twojej strony barykady. Bo o barykadzie możemy mówić gdyż do was już nic nie dociera. Chyba że akurat zgadza się z waszymi fantazjami. Dokładnie tak jak u płaskoziemców i innych takich.
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 29.11.2021 - 22:22
Napisano 30.11.2021 - 08:09
Każda treść z waszej strony okraszona jest jakimiś wycieczkami osobistymi, próbami dyskredytacji Itp..
Chciałbym tylko zauważyć, że jakieś 99% tych wycieczek jest skierowana w Twoim kierunku i to nie bez powodu. Z biorących aktywnie udział w dyskusji, Mariush broni się wstawianiem artykułów i statystyk, podobnie zresztą jak Staniq. Wszystko od czasu do czasu rzuci jakimś newsem, z którym nawet nie ma po co dyskutować, bo nic interesującego zwykle nie wnosi do tematu, no ale jest też moderatorem i może, a powiem więcej - czasami wykorzystuje to w dość wybiórczy sposób (taka jest moja opinia). Zaciekawiony wydaje się być inteligentnym gościem, a jego wypowiedzi mogą skłonić do głębszej refleksji.
I to są ludzie, z którymi uważam, że można podyskutować w normalny sposób. Z Tobą natomiast jest zupełnie inaczej, wydaje się że każdą krytyczną opinię odnośnie swoich przekonań przyjmujesz tak, jakby ktoś Ci chciał z premedytacją zrobić krzywdę. I wychodzą potem z tego takie potyczki słowne, zaczyna się szurowanie, zaczynają się covidianie, szczepionkowcy, antyszczepionkowcy i Twoja karta atutowa pod tytułem "erystyczne sztuczki".
Nie wiem jak inni, ale ja naprawdę nie mam ochoty wdawać się w tego typu dyskusje, nie po to się tu udzielam. Jestem tu po to, żeby zapoznawać się z nieznanymi dotąd artykułami i statystykami, dzielić się tymi, które sam znalazłem i dyskutować o nich, a nie po to, by kłócić się o to, kto jest, a kto nie jest szurem.
Napisano 30.11.2021 - 09:52
To @Carrik użył gdy mu wytknięto że czepia się błędów innych a sam babole wali. Jesteście siebie warci. Podobna stylówa. Dużo "pitu pitu" gwiazdorzenia jacy to wspaniali jesteście a inni to buraki, a gdy przyjdzie co do czego, to "łoj tam łoj tam ja mogiem ale łon nie powinien."
Przestań mną sobie twarz wycierać, bo skaczesz do 50% udzielających się tutaj (np. nazywając ich ,,żałosnymi' czy też ,,trollami"), a potem się dziwisz, że nikt z tobą nie chce dyskutować.
Od jutra zaostrza się segregacja sanitarna, nieśmiertelni zaszczepieni będą oficjalnie lepiej traktowani, więc czekam z niecierpliwością na protesty
Napisano 30.11.2021 - 10:37
Od jutra zaostrza się segregacja sanitarna, nieśmiertelni zaszczepieni będą oficjalnie lepiej traktowani, więc czekam z niecierpliwością na protesty
Niedzielski 26.11 mówi, że restrykcje nie działają, a 2 dni później wprowadza...restrykcje. Nie jestem fanem Korwina, ale dobrze napisał - może ich nie powinno się sądzić, a leczyć? Ewentualnie doszedł przelew panu ministrowi z lekkim opóźnieniem. Podobnie jak Gutowi, który wczoraj powiedział, że nie rozumie tej paniki związanej z tymi wariantami i że to media podsycają. To też 100 stron temu był autorytet Panajuzka.
Napisano 30.11.2021 - 12:50
I co Ci się znowu nie zgadza? Eksperci od kilku dni się produkują i uspokajają w sprawie nowego wariantu. A media to media, kliknięcia muszą się zgadzać, więc kręcą aferę.
https://wiadomosci.d...a-covid-19.html
To uspokajają czy nie uspokajają? Nic wam nie grozi, ale szczepcie się, bo może umrzecie? Może by się tak w końcu zdecydowali, bo na razie działają jak kujon-prawiczek w klubie chcący wyrwać laskę. Jedno wielkie motanko i jedna sprzeczność za drugą.
Napisano 30.11.2021 - 13:19
I co Ci się znowu nie zgadza? Eksperci od kilku dni się produkują i uspokajają w sprawie nowego wariantu. A media to media, kliknięcia muszą się zgadzać, więc kręcą aferę.
Dlatego wprowadzają nowe obostrzenia od pierwszego grudnia, to ma sens.
Ma sens, jeśli nie myślisz zerojedynkowo. Nowy wariant nie wydaje się taki groźny jak prezentują media, ale jednak jest groźny i jeszcze nie do końca poznany. To dobre powody, żeby go jednak nie sprowadzać do nas.
Napisano 30.11.2021 - 17:33
Spokojnie z tą nową mutacją, wirusy mutują od milionów lat i tylko foliarze twierdzą, że każda mutacja Covidu to wymysł Big Pharmy.
Napisano 30.11.2021 - 17:46
Napisano 30.11.2021 - 18:07
"...a średnia ich wieku to ponad 65 lat" - właśnie tak to jest. Pytaj ponadsześćdziesięcioletnich antyszczepionkowców
PS. branie informacji z MZ nie jest zbyt dobrym pomysłem, bo Ministerstwo Zdrowia zbliża się przekazem do Ministerstwa Propagandy (99% chorych w szpitalach to niezaszczepieni - pamiętamy ).
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych