Skocz do zawartości

Zdjęcie

Koronawirus z Chin

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5952 odpowiedzi w tym temacie

Carrik.
  • Tematów: 0
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wyjątkowo znani. O żadnym z nich do teraz nie słyszałem :D 

Tak to właśnie się z wami dyskutuje: prędzej z koniem się wódki napiję niż się z wami dogadam, bo ja o rybie, wy o grzybie :D

A nie, słyszałem o Puercie. To był jedyny głośny przypadek z tej twojej mistycznej listy z wikipedii :D

• -3

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No nie są znani, bo ty o nich nie słyszałeś. To jest twój argument.

Możemy sprawdzić listę sportowców, których zgony rzekomo mają związek ze szczepieniem.
Jalen Leavey Student grający w szkolnej drużynie futbolowej https://neshobademoc...cc-campus,51420
Tirrell Williams również grający w football w koledżu https://amp.cjonline.../amp/6356978001
Lee Moses grający w amatorskim klubie North Marist Football Club
Gimnazjalny miotacz baseballu Andrew Roseman zmarł nagle i niespodziewanie, nie podano dalszych informacji
https://m.interia.pl...aty,dId,3693585
To jest zestawienie rozpowszechniane przez oszołomów i oszustów. A ludzie naiwni łykają jak pelikany.

Użytkownik Wszystko edytował ten post 14.12.2021 - 11:50

• 0

Carrik.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Kolejne rzekomo znane osobistości. Skończ już tę wyliczankę, bo kompromitujesz się, próbując odpowiedzieć na dwa głośne przypadki nietragicznej naglicy z ostatniego weekendu.

To jest zestawienie rozpowszechniane przez oszołomów i oszustów.

A z takimi diagnozami bym się wstrzymał, szczególnie w waszym przypadku - belka w oku, prawda w oczy, te sprawy ;)

• -1

Magda72.
  • Tematów: 36
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No to ja pewnie miałam ten wariant covidka.Nawet pod koniec choroby już bez gorączki budziłam się cała mokra.A w sypialni było 18 stopni.
Także luzik.Ten wariant jest w Polsce od października 😉

Zacytuję sama siebie ale chyba mamy potwierdzenie.
Nasi "fachowcy"nie znaleźli więc zrobili to za nas Chińczycy.U turystki która przyleciała z Warszawy wyizolowano omicron...
  • 0

Carrik.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jak będzie trzeba uaktywnić Omikrona w Polsce, to się znajdzie. No i się znalazł - nic nowego i dziwnego. Co najlepsze - ta Polka jest pierwszą zakażoną zbrodniczym Omikronem w skali całego świata. I oczywiście chorobę przeszła bezobjawowo :D

Użytkownik Carrik edytował ten post 14.12.2021 - 12:17

• 0

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie wiesz, co komentujesz i jeszcze mnie zarzucasz kompromitację.
Znałeś wcześniej jakiegoś sportowca z tej listy?
  • 0

Carrik.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Szkoda, że nie można łapkować moderatorów, bo chętnie nagrodziłbym ciebie za twoje dzisiejsze mądrości :D

Naucz się czytać, bo wyżej napisałem, że słyszałem o Puercie. I tylko o Puercie. A w ten weekend prawie przekręcili się Lindelof i Zieliński. Oczywiście zaszczepieni. Wcześniej nie mieli problemów ze zdrowiem. I co? I nic, pewnie to też oszołomy i oszuści :D

Użytkownik Carrik edytował ten post 14.12.2021 - 12:27

• 0

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

"Wcześniej nie mieli problemów ze zdrowiem"

Piotr Zieliński to jeden z piłkarzy SSC Napoli, u którego wykryto zakażenie koronawirusem. Jego żona Laura Słowiak w mediach społecznościowych przekazała, jaki jest stan zdrowia reprezentanta Polski
Uważajcie na siebie i nie lekceważcie objawów, to nie jest "zwykłe przeziębienie". Zwykłe przeziębienie nie powoduje u sportowca, który robi tygodniowo kilkadziesiąt km, zadyszki przy wchodzeniu po schodach czy krojenia chleba i różnych innych dziwnych objawów" - napisała na InstaStory.
https://www.google.c...-nawet-przy-kro
  • 0

Carrik.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

No popatrz. Taki pokiereszowany przez covidka, że po schodach nie może wejść bez zadyszki, a na boisku co tydzień zapieprza jak samochodzik :D

Dodatkowo się zaszczepił, więc albo zakaził się covidkiem po szczepieniu (brawo szczepionki!), i przeszedł go tak ciężko, albo przeszedł covidka, po czym przyjął szczepionkę na pokiereszowany organizm. A do niedzieli tego pokiereszowania jakoś widać nie było. 

Dalej się kompromitujesz. Wciskaj kit, że naglica w niedzielę nie po szprycy. Wiadomo, że Rada Medyczna Forum Paranormalne wie najlepiej, ale w tym przypadku, jak i w wielu innych, wiadomo co wie  ;)

Użytkownik Carrik edytował ten post 14.12.2021 - 15:13

• 2

Valfare.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Trzeba być nienormalnym, żeby na podstawie takich statystyk wyciągać jakiekolwiek wnioski, poza tymi, że z tymi statystykami jest coś bardzo nie tak. Dlatego, @Mariush uznaję Twoje zaangażowanie w śledzenie tych statystyk, ale są one nic nie warte.

A co z tymi statystykami z Belgii jest nie tak? I dlaczego moje śledzenie statystyk jest nic nie warte? Możesz to jakoś rzeczowo uzasadnić? Bo na razie to tylko jakieś Twoje "widzmisię".

To jest nie tak, że ten wirus nigdy nie miał śmiertelności na poziomie 22%. Ani w Belgii, ani nigdzie indziej.

@Mariush, minęło parę dni, ale ja dalej czekam na odpowiedź - twierdzisz że ten wirus miał śmiertelność na poziomie ponad 20%, czy nie? Bo to, co cytowałem, to wszystko są te same oficjalne statystyki, które cytujesz Ty i przyznaję, że i ja cytowałem, choć już nie zamierzam, bo doszedłem do wniosku, że są nieprawdziwe. A to nie dotyczy tylko Belgii, bo śmiertelność na poziomie 20% w tak zwanej pierwszej fali została odnotowana w wielu państwach.

Naprawdę uważasz, że wtedy ten wirus był tak śmiercionośny? A może wtedy ludzie popełnili jakiś błąd w liczeniu zgonów, ale jeśli tak, to czemu teraz nie mieliby popełniać podobnego?

Użytkownik Valfare edytował ten post 14.12.2021 - 15:40

• 0

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Szukam w necie info czy Piotr Zieliński się zaszczepił na covida, ale nic wiarygodnego nie znalazłem.
Chyba pisanie "oczywiście zaszczepieni" jest przesadzone.
Ale dam ci szanse, podaj jakiegoś newsa o szczepieniu Zielińskiego.
  • 0

Carrik.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

To szukaj dalej. To wy jesteście tacy agresywni ze swoimi racjami, więc ty udowodnij mi, że Zieliński nie jest zaszczepiony, mimo że gra w Serie A w czwartej obecnie drużynie ligi, która chwali się odsetkiem prawie 90% zaszczepionych wśród piłkarzy. Jako że Włochy to jak najbardziej postępowa zamordystyczna Europa, można z automatu założyć, że Zielu przyjął komplet szpryc. Twierdzisz, że jest inaczej? Proszę to wykazać.

Użytkownik Carrik edytował ten post 14.12.2021 - 16:03

• 4

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nic nie znalazłem. Taka jest między nami różnica, że ja sprawdzam info na jakie trafiam w necie, chociaż nie zawsze się to udaje. A ty stwierdziłeś, że Zieliński na pewno był zaszczepiony, ale nie miałeś wiarygodej podstawy. Po prostu taka teza pasowała ci do teorii o szczepionkach wywołujących problemy zdrowotne u sportowców.

Może Zieliński był zaszczepiony, a może nie.
  • 0

Carrik.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Tak samo wy twierdzicie, że wasze ratujące ludzkość szczepionki są bezpieczne, nie mają skutków ubocznych, chronią przez zakażaniem, chorowaniem i umieraniem. Problem w tym, że nic z tego nie jest prawdą. Ale usłyszycie takie głupoty od Morawieckich, Niedzielskich, Krasek, Horbanów, Gutów, Sutkowskich i reszty gromadki, naczytacie się rzetelnych rewelacji z wyborczych i onetów, nasłuchacie się RMF-ów, Zetek i TOK FM-ów i nagle wiecie wszystko. Lecicie po szpryce, powielacie te farmazony i myślicie, że przyczyniacie się do zwalczania zbrodniczego koronawirusa. Spoiler alert - nie przyczyniacie się. Jesteście jedynie posłusznymi obywatelami, którzy merdają ogonkiem i robią to co Pan każe. Nie żyjemy w komunie, a wy chyba myślicie, że jednak żyjemy. Nie ma czegoś takiego jak dobro wspólne w kontekście zdrowia. Każdy ma swoje, więc każdy robi z nim co chce. Dla mnie możecie się szczepić i 40 razy dziennie i wychwalać tyle samo razy wasze zbawienne preparaty. Róbcie to tylko we własnym gronie, bo nie wszyscy łykają tę chamską szpryc-propagandę jak pelikany. 

• 0

Panjuzek.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Napisałeś

To wy jesteście tacy agresywni ze swoimi racjami

A zaraz poniżej:

można z automatu założyć, że Zielu przyjął komplet szpryc. Twierdzisz, że jest inaczej? Proszę to wykazać.

Problem w tym, że nic z tego nie jest prawdą. Ale usłyszycie takie głupoty od Morawieckich, Niedzielskich, Krasek, Horbanów, Gutów, Sutkowskich i reszty gromadki, naczytacie się rzetelnych rewelacji z wyborczych i onetów, nasłuchacie się RMF-ów, Zetek i TOK FM-ów i nagle wiecie wszystko. Lecicie po szpryce, powielacie te farmazony i myślicie, że przyczyniacie się do zwalczania zbrodniczego koronawirusa

Każdy ma swoje, więc każdy robi z nim co chce. Dla mnie możecie się szczepić i 40 razy dziennie i wychwalać tyle samo razy wasze zbawienne preparaty. Róbcie to tylko we własnym gronie, bo nie wszyscy łykają tę chamską szpryc-propagandę jak pelikany.

A poprzednio

No popatrz. Taki pokiereszowany przez covidka, że po schodach nie może wejść bez zadyszki, a na boisku co tydzień zapieprza jak samochodzik :D

Dodatkowo się zaszczepił, więc albo zakaził się covidkiem po szczepieniu (brawo szczepionki!), i przeszedł go tak ciężko, albo przeszedł covidka, po czym przyjął szczepionkę na pokiereszowany organizm. A do niedzieli tego pokiereszowania jakoś widać nie było.Dalej się kompromitujesz. Wciskaj kit, że naglica w niedzielę nie po szprycy. Wiadomo, że Rada Medyczna Forum Paranormalne wie najlepiej, ale w tym przypadku, jak i w wielu innych, wiadomo co wie  ;)

No i wisienka na torcie.

Szkoda, że nie można łapkować moderatorów, bo chętnie nagrodziłbym ciebie za twoje dzisiejsze mądrości :D

Tyle w temacie agresywności. To typowe dla ludzi cierpiących na dysonans poznawczy. Kiedy staja pod ścianą, skaczą do oczu jak szczur pozbawiony drogi ucieczki.  :facepalm:

• 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 10

0 użytkowników, 10 gości oraz 0 użytkowników anonimowych