Tak tak Staniq, teraz się okazało, że chodzi ci o to, że mi jedną literkę w wyrazie zjadło. Piszę na klawiaturze, więc rzeczywiście bardzo dziwne, że jeden klawisz za słabo nacisnąłem. I porównuj to do PanaJuzka, który wali byki, których nie walą nawet dzieci w podstawówce
Walę byki. To fakt. A dzieci w podstawówce walą większe. Czasem zdarza mi się wpisać cyfrę zamiast litery. I to niekoniecznie na klawiaturze. mimo to skończyłem technikum ze średnią ocen 4.5 a matura z polskiego... wiadomo. Mierna pisemny. Bardzo dobry, ustny. I taka ciekawostka. Pisałem już o tym parę lat temu. Na pisemnym zrobiłem 5 ortów. Nauczyciele zwołali komisję i zaliczyli moją pracę ze względy na "wartość merytoryczną"
Temat brzmiał:
Czy książka może nauczyć miłości i szacunku do innego człowieka, rozpatrz na wybranych przykładach literackich"
Napisałem że tak, a książka (w sumie pięcioksiąg) której użyłem to był Nekroskop, Braiana Lumleja. Pewnie nie czytałeś. Dlatego streszczę. Saga o wampirach, gdzie głównym bohaterem jest koleś, który ma dar rozmawiania ze zmarłymi.
W sumie często spotykałem się z opiniami, że jeżeli ktoś dużo czyta to ortów nie wali. Bzdura. Przeczytałem kilka tysięcy książek. Tylko w tym roku było ich pięć. A muszę powiedzieć że uważam iż przez ostatnią dekadę praktycznie nie czytam. Praca rodzina Itd.
Myślę że wytykanie mi błędów ortograficznych, sprowadzane do czynnika niwelującego merytorykę mojej wypowiedzi, jest co najmniej słabe. O ile nie żałosne.
W sumie wygląda to tak, jak by jakiś [wulg] w sporze z rówieśnikiem powiedział "nie bo ty. i masz w ryj" A potem tą groźbę uskutecznił. Słabe to i miałkie.
@Magda72
Tak.Nie zaszczepię się.Dlatego że mam troszkę większą wiedzę od Ciebie wiem co piszę o szczepionkach.
Myślę że nie wiesz. Wykształcenie to jedno, a mądrość to zupełnie inna sprawa. Nie znasz mnie. I nie wiesz jaką wiedzą posiadam. Nawet w tym prostym aspekcie tej konwersacji, posługujesz się argumentami z.... ehhh dopisz sobie sama.
@Carrik
Oni masowo nie rozumieją, co ludzie piszą. Widzisz po swojej dyskusji z PanemJuzkiem i po mojej ze Staniqiem. Oni wiedzą lepiej. O nas również, niż my sami. I nie tylko w kwestii covidka. Szkoda czasu na kopanie się z koniem, w dodatku pięcio- albo sześcioosobowym
Panemjuzkiem. Czego nie zrozumiałeś? To dość trywialne jest.
Neologizmy słów wulgarnych są również zabronione.
TT.
Użytkownik TheToxic edytował ten post 31.12.2021 - 19:31