Czyli idąc tym tokiem myślenia. Jeśli 100% będzie zaszczepionych to 100% będzie zgonów i zakażeń wśród zaszczepionych. To masz na myśli? Czyli jak sam sobie przyznałeś (w końcu) Ten preparat nie działa
Ty sobie robisz jaja czy trollujesz w tym momencie?
Czytam sobie ten temat i wiadomo szuria wali mocno odklejone rzeczy, ale no takiej głupoty to chyba nie dało się walnąć niespecjalnie, więc proszę, powiedz że to trollkontoxdddd
Że też wam serio chce się odpisywać merytorycznie i przedstawiać oficjalne dane i statystyki szurii która nie ma matury nawet to podziwiam
Prawda jest taka, że dopóki nie zacznie się nakładać kar na foliarzy i antyszczepów oraz nie wprowadzi się przymusowych szczepień to normalni ludzie będą cierpieć. Cierpieć przez ćwierćinteligentów którzy jedynie mają dostęp do Internetu, a wiadomym jest, co pokazuje współczesna historia, że takie osoby nie powinny go mieć. Niczym nie różnicie się od ludzi, którzy 100 lat temu bali się elektryczności i kanalizacji. Mam czasem wrażenie że suma IQ 10 foliarzy to IQ jednego normalnego człowieka, serio. Co do kar, nie powinno to być pozbawienie wolności, bo ktoś musi tyrać na budowie i w fabryce, ale kary finansowe jak najbardziej.
p.s. admin daj se siana z warnami bo i tak mam tu 15 kont, więc tylko sobie marnujesz czas. I tak starałem się nikogo nie wyzywać, a czytając ten wątek to naprawdę ciężkie.
multikonto - naruszenie 4.8 pkt. regulaminu.
Skoro masz ich piętnaście, to za multikonto jest ban 180 dni. Papapa...
Staniq