Nieważne jak to opiszesz. Oceniłeś ją na podstawie wyglądu. Masz rację, to słabe jest.
Gadał dziad do obrazu, a obraz ani razu. Jałowa dyskusja.
Przewidzieli. Powiem więcej. Byli pewni że tak się stanie. Ale czym innym jest przewidywanie mutacji, a czym innym przewidywanie cech, jakie ta mutacja nada. Tego nie mogli przewidzieć, nawet płaskoziemcy Wykładasz się nawet na takich prostych, zdawałoby się, rzeczach. Ale tak to jest, gdy jedynym źródłem wiedzy jest tweeter czy inny facebook.
Wirus mutował do wariantu bardziej zakaźnego i mniej śmiertelnego - w zasadzie jak zawsze. I oczywiście, że płaskoziemcy o tym pisali już rok temu. Ja Ci nawet zaraz udowodnię, że wasi eksperci też to wiedzieli tylko coś im kazało zmienić narracje*
MAX LVL hipokryzji. Chcesz narazić swoje zdrowie na szwank w imię powierzchowności, ale szczepionki nie przyjmiesz, bo to na pewno trucizna, stworzona przez tajne władze, w celu depopulacji. To tak samo jak ten mój płaskoziemca z pracy, który mówi ze on trucizny nie pozwoli sobie wstrzyknąć, zaciągając się głęboko papierosem. Brawo.
Oczywiście, że nie ma tu żadnej hipokryzji, ale ty już udowodniłeś, że niewiele rozumiesz, interpretujesz po swojemu i tworzysz własny świat.
Ta Wolność kończy się tam, gdzie twój wybór naraża innych na niebezpieczeństwo. Szczepionki nie działają w 100%. Ale obniżają ryzyko ciężkiego przebiegu choroby, jak i skracają czas przez jaki osoba zakażona może zarażać innych. Tobie jak na razie się udało, ale wielu Ci podobnych nie miało tyle szczęścia. To co nazywasz wolnością wyboru, jest po prostu egoizmem.
Wy covidianie w ogóle słyszycie co mówicie? Zaszczepiłeś się to chyba jesteś bezpieczny, tak? No bo jeśli nie, tzn że szczepionka nie działa, więc po co mam ją brać? To pierwszy w historii przypadek, gdzie osoby zaszczepione trzema dawkami boją się ludzi niezaszczepionych i obwiniają ich o nieskuteczność swojej szczepionki. Skoro szczepionki obniżają ryzyko ciężkiego przebiegu, tzn że Twoje dawki Ci to ryzyko obniżą, a moje dawki obniżą ryzyko ciężkiego przebiegu U MNIE. Co do jasnej cholery ma moja dawka do twojego ciężkiego przebiegu? Ludzie, czy wy się słyszycie? Ja mam wziąć trzy dawki szczepionki, żeby tobie zminimalizować ryzyko ciężkiego przebiegu? Bareja by tego nie wymyślił nawet, co za oderwany od rzeczywistości bełkot!
____
"...którego rozumie się wypowiedzi o niskim poziomie merytorycznym..."
wklej post wyżej, obrazek chłopca dłubiącego w nosie i jedzącego własne kozy...
daj sobie upomnienie, a najlepiej bana na 7 dni minimum
Poziom zaorania: level God
Bo Staniq i Wszystko niczym nie różnią się od tych zomowców co dają w galeriach mandaty za brak maseczek, a sami ich nie noszą. Niestety admini na tym forum(Ci udzielający się przynajmniej) to najtwardszy covidowy beton, dlatego mamy co mamy. I dlatego tak samo jest w rzeczywistości jak trafisz na covidowego betona policjanta. No, ale kto mówił, że życie jest sprawiedliwe? Dajmy Staniqowi tylko pisać, on sam się ora post za postem, nie trzeba podejmować dyskusji.
______
Ja jednak wolę dr. Rożka. On przynajmniej opiera się na pracach naukowych a nie własnym widzimisię.
Wolisz fizyka w sprawie wirusów, szczepionek i pandemii, a nam zarzucałeś niekompetentnych ekspertów mimo, że byli np wirusologami. A dlaczego? Ano dlatego, że nie gadali tak jak ci się podoba i rozumuje. Wybitnie ciężki przypadek. Mam złą wiadomość - wajcha została już przestawiona, Gates wydał polecenie i coraz więcej ekspertów mówi o covidzie to co mówili płaskoziemcy, także za chwilę może braknąć ci wzorców. Twoi idole gadają tak jak im każą lub jak im zapłacą, dalej tego nie widzisz?
*a tutaj to o czym wspomniałem. Weźmiemy kolejny raz niejakiego doktora Pyrcia. Byłego członka rady medycznej, osobę którą za wzór podawał Wszystko. Zobaczmy co pan ekspert mówił na początku pandemii:
https://twitter.com/...oCyla7epaMpAAAA
Jeden z największych promotorów szczepionek, który wręcz zmusza, żeby wszyscy się szczepili, jeszcze niedawno mówił:
"szczepionki nie da się stworzyć tak szybko, tzn stworzenie szczepionki jest proste, więc da się, ale NIE BĘDZIE ONA SKUTECZNA". Przy okazji wasz ekspert wyjaśnia czemu szczepionka na koronawirusa może być niebezpieczna i czemu nie powinniśmy się szczepić.
Fajnie, co? Nawet mi was nie żal.
Jak myślicie, gościu został przekupiony czy jednak szantażowanie/groźby? Ja uważam, że odpowiedź może być zawarta tutaj na przykład:
https://pbs.twimg.co...=jpg&name=large
Może np pan Pyrć dostał pieniądze od fundacji Gatesa i Melindy? Albo bezpośrednio od Pfizera?
Taka Edyta Górniak, z której się śmiejecie jest 100x bardziej wiarygodna od tych sprzedajnych szuj. Powiem więcej - po tym wszystkim co się dowiadujemy trzeba być już naprawdę chorym psychicznie, żeby jeszcze podawać jakiekolwiek dane i informacje od tych wszystkich Pyrciów, Simonów czy innych Rożków. Co więcej, cała ta organizacja czy nie wiem jak to nazwać, ta "fakehunter" dostali kilkanaście milionów złotych na celowe działanie rzekomo obnażające fejki dotyczące pandemii. Mieli za zadanie dyskredytować wszystkie rzetelne informacje o pandemii, które były nie zgodne z główną narracją. Fajnie Wszystko, nie? Przecież ty każdą informację przez nich weryfikowałeś, możesz sobie przyznać oznaczenie największego naiwniaka w tym temacie, hehe.
Pięknie się dzieje, covidowy statek tonie, a więc szczury jak to szczury - jedne uciekają pierwsze z tonącego okrętu, a inne zaczynają się żreć między sobą. Każdego dnia dowiadujemy się coraz to ciekawszych faktów, coraz fajniejsze ukryte prawdy wychodzą na jaw. Jeden zaczyna sprzedawać drugiego, bo teraz każdy będzie chciał się wybielić. Oj, może być wesoło w najbliższym czasie, a covidianie będą musieli się zmierzyć z kolejnymi kompromitacjami. Ty Wszystko to powinieneś dla swojego dobra zniknąć z tego tematu i odezwać się może za pół roku jak wszystko ucichnie, bo obecnie to ja nie wiem czy ktokolwiek będzie twoje wpisy traktował na poważnie. Przecież jak ty podasz jakieś dane i powiesz, że eksperci mówią to będzie można jedynie się popłakać ze śmiechu.
Ale osobiste wycieczki to sobie daruj. Na razie nie porównuję Cię do nikogo,
choć dostępnych nazw takiego postępowania są tysiące. Powiedzmy, że Ci się wypsnęło.
Staniq
Użytkownik Daniel. edytował ten post 30.01.2022 - 19:25