Długo nie trzeba było czekać aby wrócił do argumentów ad hitlerum.
I co w tym dziwnego? Już nawet ślepy widzi analogię do nazizmu i tamtych czasów. Żydów zamień na niezaszczepionych, a tyfus na covida i masz kropka w kropkę to co działo się wtedy w latach 30stych. Ale wątpię, że ty cokolwiek zobaczysz, ty przecież twierdziłeś, że jak wziąłeś szczepionkę we wtorek, a w środę pisałeś na forum tzn, że one są bezpieczne i nieszkodliwe, tak jakby to miał być strzał śmierci który zabija 5min po podaniu.
No właśnie nie wiem kto tu jest normalny, to ty wchodzisz na mój profil i namiętnie minusujesz moje posty sprzed kilku lat które nawet nie są w tym temacie. A podobno to ja jestem nienormalny bo się zaszczepiłem...
Wszedłem dziś w temat covida, przeczytałem ostatnie 2 czy 3 strony, zminusowałeś każdy mój wpis - tylko ty. Nie ominąłeś ani jednego wpisu, nawet takiego gdzie nie było zawarte nic kontrowersyjnego. Więc skoro nie bierzesz udziału w dyskusji, tylko walisz mi minusy z ukrycia to wszedłem na twój profil i się odwdzięczyłem. Naprawdę myślałeś, że jak to napiszesz to nikt tego nie sprawdzi? Trzeba mieć niezły tupet, żeby zminusować komuś wszystkie wiadomości, a potem tę osobę nazwać nienormalną jak zrobi to samo w rewanżu. Ale swoją drogą nie dziwie się, że zacząłeś minusować z ukrycia zamiast odpowiadać w dyskusji - po tych wszystkich kompromitacjach lepiej zamilknąć.
Może gdyby ci sami hipokryci nie mówili że szczepionki są śmiertelnie niebezpieczne a później grzecznie się zaszczepili to inaczej by to wyglądało.
Chyba że szczepionki zabijają tylko tych co są za przymusem szczepień. To jak w końcu?
A kiedy Dziambor mówił, że szczepionki są niebezpieczne? Bo ja wiem, że mówił tylko, że każdy powinien mieć wybór i nikt nie powinien być zmuszany do szczepień, oraz nie powinno być segregacji sanitarnej. I dlatego tym bardziej szacun za taką postawę. Ja np też twierdzę, że sterydy są niebezpieczne i każdemu będę odradzał(czy po prostu obiektywnie przedstawiał za i przeciw), a sam będę je brał - i gdzie tu widzisz hipokryzję? Wy po prostu macie problem z myśleniem.
Można mówić, że coś jest niebezpieczne, ale samemu podjąć ryzyko wzięcia w tym udziału, tyle. A tak swoją drogą to 2 dni temu była sonda na polsacie i okazało się, że tylko 17% Polaków jest absolutnie za wprowadzeniem paszportów covidowych, łącznie z tymi co się wahają - 33%. To oznacza, że około połowa zaszczepionych jest przeciwna certyfikatom, obowiązkowym szczepieniom i segregacji. Ogarnia to twój umysł czy nie bardzo? Chyba nie bardzo. A dodajmy, że te sondy to trzeba brać na dwa razy, pewnie zamordystów było jeszcze mniej. To oznacza, że na tym forum trafiło się procentowo dużo większe grono covidian niż ogólnie jest w kraju, zawyżacie średnią i powodujecie mylne wyobrażenie, że ludzie to naprawdę popierają. Ciekawe czemu akurat na tym forum? Czyżby większość osób lubiących zjawiska paranormalne była covidianami?
Użytkownik Daniel. edytował ten post 02.02.2022 - 01:01