A z tym towarem, którego Tacie nie chcieli rozładować to wrócił do Polski? Mięso to było? W takim razie smacznego
To była stal, jak już jesteś taka ciekawa. Ogólnie gdyby na szlabanie siedział normalny ochroniarz, a nie pokroju StatystycznegoPolaka czy Staniqa to nie byłoby problemu, bo do Czech wjechał normalnie, ale zamordysta na szlabanie go nie wpuścił choć nie musiał tego robić. No, ale tak to jest jak się za dużo władzy dostaje do ręki. Np w Austrii, gdzie wydawałoby się, że jest 10x większy zamordyzm niż w Czechach to rozładowali go normalnie, jedynie kazali kask włożyć na głowę. W Niemczech w zeszłym tygodniu jak powiedział, że nie ma paszportu i go nie rozładują to powiedział, że ma to gdzieś, może im tego tira tu nawet zostawić, to wtedy też ochroniarz wymiękł i powiedział, że dobra to niech wjeżdża. Także wszystko zależy na kogo trafisz - ja bym nawet nie pytał żadnego kierowcy o jakiś paszport, miałbym to gdzieś - Ty byś nie wpuściła nikogo bez szczepionki.
Ja jeżdżę do Austrii, nie do Szwajcarii, mam nadzieję, że odróżniasz te dwa kraje. Tak, to ten kraj, gdzie antyszczepy od wczoraj ustawiają się grzecznie w kolejce po szprycę
Spokojnie, niedługo i tam narracja się zmieni. Może nazistowsko faszystowskie kraje jak Niemcy, Austria czy Włochy potrzebują więcej czasu, bo im widocznie takie praktyki bardziej się podobają, wszakże mają to we krwi.
Najgorsze jest to, że nikt tych ludzi nie rozliczy za te zbrodnie. O ile szczepionkowców pokroju Kalafiorowej czy Panajuzka to mi nie szkoda, bo chcieli siłą szczepić innych i ograniczać im ich prawa - o tyle szkoda mi tych, którzy się zaszczepili, bo zostali zmuszeni bądź zmanipulowani. Nie mówiąc o wszystkich tych, którym przez tę pandemie zniszczono życie lub ich tego życia pozbawiono. Tu powinna być kara śmierci dla wszystkich kierowników tego cyrku, od polityków, przez dziennikarzy, po medyków. I to by była jedyna słuszna i potrzebna depopulacja.
Bardzo proszę o zaprzestanie wszelkich wycieczek osobistych czy to w stronę użytkowników czy też do moderacji. Każdy ma prawo do swoich podglądów oraz decyzji. Jeżeli brakuje nam argumentów to lepiej ominąć temat, niż wylewać na kogoś wiadro pomyj. Czy nie można normalnie napisać postu bez wytkania kogoś palcem?
TT.
Użytkownik TheToxic edytował ten post 03.02.2022 - 18:08