Skocz do zawartości

Zdjęcie

Koronawirus z Chin

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5952 odpowiedzi w tym temacie

mr.fisz.

In order to be able to think, you have to risk being offensive.

• Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

^ No ja nie wiem, żerując na niewiedzy innych niektórzy książki wydają trzepiąc na tym kasę. Także widzisz na covidzie antyszczepy też zarabiają miliony.

Każdy, kto był pierwszy, czy z jednej czy z drugiej strony zarobił. Ale jedni byli wypromowani bardziej, a inni mniej, stąd mój wniosek, że ci, których ja wymieniłem zarobili więcej.

Btw. @Panjuzek, możesz wyjaśnić, dlaczego z logiki robisz prostytutkę? Masz taki nawyk, przyzwyczajenie, czy inaczej nie umiesz? To tak na marginesie w związku z twoją ostatnią 'wypowiedzią'.

Na to jest bardzo prosta odpowiedź.

Zauważ kto już teraz wspomina o covidzie i potencjalnej powtórce z ostatnich 2 lat tj. lockdowny, szczepionki itd. itd.

Zaszczepieni!! Tak. Zaszczepieni boja sie najbardziej covidka. Zabawne prawda?

Która grupa społeczna była najbardziej szczęśliwa podczas lockdownow??

Lewaki!!

Siedzenie na 4 literach, nic nie robienie, zamawianie jedzenia z dostawa pod same drzwi, ogladanie netflixa,

I najlepiej żeby wszystkie wydatki pokrywał rzad.

Taki opis idealnie wpisuje sie w ideologie lewaków.

@StatystycznyPolak @PanJuzek @Staniq

Wazektomii tez sie poddaliscie w protescie do ustawionego prawa anty-aborcyjnego?  :szczerb: 

• -2

StatystycznyPolak.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zauważ kto już teraz wspomina o covidzie i potencjalnej powtórce z ostatnich 2 lat tj. lockdowny, szczepionki itd. itd.

Zaszczepieni!! Tak. Zaszczepieni boja sie najbardziej covidka. Zabawne prawda?

Przejrzyj sobie profile na TT i sam zauważysz że najczęściej o covidzie piszą profile około konfederacyjne. Profile związane z rządem i lewakami bardzo rzadko wspominają o tym. Także znowu konfa sieje ferment zbierając polityczne żniwo strasząc ludzi niestrasznymi rzeczami. 

Wazektomii tez sie poddaliscie w protescie do ustawionego prawa anty-aborcyjnego?  :szczerb:

?

• 3

Panjuzek.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Btw. @Panjuzek, możesz wyjaśnić, dlaczego z logiki robisz prostytutkę? Masz taki nawyk, przyzwyczajenie, czy inaczej nie umiesz? To tak na marginesie w związku z twoją ostatnią 'wypowiedzią'.

Może doprecyzujesz, o którą część wypowiedzi Ci chodzi, i uzasadnisz dla czego. Bo zdążyłem się przyzwyczaić do tego, że brak argumentów przykrywasz wycieczkami osobistymi. A jeżeli znowu to robisz, to może przypomnę Ci dwa punkty z regulaminu. 

3.7 Dyskutuj na temat treści wypowiedzi innych Użytkowników, ale nie atakuj ich personalnie, nie odnoś się do ich cech charakteru, stopnia rozwoju umysłowego, przynależności do określonej rasy, grupy religijnej itp.

7.6 Zabronione są wszelkiego typu prowokacje tj. wątki lub wpisy wprowadzające w błąd w sposób celowy lub zamierzony.

A wracając do pana Płaczka, to zamieszczam tu jeden z jego filmów, gdzie dużo czasu i uwagi, poświęca na promowanie swojej fundacji, kont społecznościowych i różnego rodzaju produktów. Głównie promujących jego fundację. Jak również utyskuje, jak mu to Facebook monetyzację zablokował. 

Użytkownik Panjuzek edytował ten post 06.08.2022 - 11:05

• 1

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

W związku z jakim postem robisz tą wycieczkę? Czepiasz się dla zasady, czy chcesz błysnąć? 

Kalafiorowa.
  • Tematów: 0
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Warto oglądać te filmy z ulizanym gogusiem, czy to zwykły scam metodą "na wnuczka foliarza"?

• 2

Valfare.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Może doprecyzujesz, o którą część wypowiedzi Ci chodzi, i uzasadnisz dla czego. Bo zdążyłem się przyzwyczaić do tego, że brak argumentów przykrywasz wycieczkami osobistymi. A jeżeli znowu to robisz, to może przypomnę Ci dwa punkty z regulaminu.

Ja z tobą w ogóle nie dyskutuję w tym momencie, ten etap mam już za sobą, więc się nie dziw, że w twoją stronę nie idą ode mnie żadne argumenty na temat covida. A co do punktów regulaminu, to napiszę ci tyle - 3.13. Zajmij się swoimi przewinieniami w tym aspekcie, skoro tak ci zależy na przestrzeganiu regulaminu.

Przejrzyj sobie profile na TT i sam zauważysz że najczęściej o covidzie piszą profile około konfederacyjne. Profile związane z rządem i lewakami bardzo rzadko wspominają o tym. Także znowu konfa sieje ferment zbierając polityczne żniwo strasząc ludzi niestrasznymi rzeczami.

Jak to właśnie rząd to zaczął od nowa, razem z ich mediami. Zaczęło się od tego absurdalnego artykułu, że covid znowu atakuje, a głównymi objawami jest ból gardła i złe samopoczucie.

https://www.tvp.info...ownymi-objawami

Po czymś takim po prostu trzeba to było wyśmiać, więc to jest normalne, że się pojawił wysyp komentarzy ze strony, jak to nazwałeś 'około konfederacyjnej'.

Użytkownik Valfare edytował ten post 07.08.2022 - 20:33

• 0

Panjuzek.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@Valfare

Ja z tobą w ogóle nie dyskutuję w tym momencie, ten etap mam już za sobą, więc się nie dziw, że w twoją stronę nie idą ode mnie żadne argumenty na temat covida.

No jednak nie. Sam rozpocząłeś tą bezsensowną dyskusję pisząc to:

Nie chcesz ze mną dyskutować, to nie dyskutuj. A jak coś zaczynasz to skończ. Tak robią normalni ludzie. Zamiast tego, lecisz standardowo. Najpierw głupi tekst, z którego nie jesteś w stanie się wytłumaczyć, a potem wycieczka osobista w formie:

A co do punktów regulaminu, to napiszę ci tyle - 3.13. Zajmij się swoimi przewinieniami w tym aspekcie, skoro tak ci zależy na przestrzeganiu regulaminu.

Czyli temat orografii wraca.  :szczerb:  :szczerb:  :szczerb:  :szczerb:  To naprawdę żałosne :facepalm:. Niestety nie jestem takim prostym człowiekiem, jak twoi kolesie, co to na urlopach ciągle siedzą. postaraj się bardziej. Chociaż w twoim wypadku, to chyba max możliwości. Szkoda. 

Jak to właśnie rząd to zaczął od nowa, razem z ich mediami. Zaczęło się od tego absurdalnego artykułu, że covid znowu atakuje, a głównymi objawami jest ból gardła i złe samopoczucie.

Za dużo telewizji, za mało rzetelnej wiedzy. Niestety dotyczy to większości antyszczepionkowców. Przeżywacie co powiedział Niedzielski albo inny "nieogar", I hurrr durrr. zobaczta jakie te szpryce zmanipulowane są. :szczerb:

Wyobraź sobie że SARS-CoV-2 mutuje, tak samo jak inne wirusy. A jako jeden z wielu koronawirusów, robi to znacznie szybciej. W związku z tym, zmienia się przebieg infekcji.

Wyłącz telewizor, włącz myślenie. 

Użytkownik Panjuzek edytował ten post 08.08.2022 - 22:17

• 0

Yebac_to_forum.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Witam. Po dłuższej przymusowej przerwie wróciłem. Na wejście coś z humorem dla prolockdownowców, paranoików covidowych itd

https://www.facebook...K2C&ref=sharing

Musicie wiedzieć, że już coraz więcej ludzi zaczęło dostrzegać to wielkie oszustwo na ludzkości i tego już się nie da zatrzymać. W parlamencie Kanadyjskim jak i Australijskim wychodzą w końcu głosy rozsądku, a wam już nie wypada przyznać się do błędu bo to godzi w waszą dumę i się boicie, że ktoś mógłby wziąć was za idiotów.

• -2

StatystycznyPolak.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Witam. Po dłuższej przymusowej przerwie wróciłem. Na wejście coś z humorem dla prolockdownowców, paranoików covidowych itd

Na początku radziłbym żeby informacje brać z bardziej wiarygodnych źródeł a nie ze śmiesznych filmików z FB. 

• 2

Yebac_to_forum.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Na początku radziłbym żeby informacje brać z bardziej wiarygodnych źródeł a nie ze śmiesznych filmików z FB. 

Coś specjalnie dla Ciebie. Tylko niech Cię oczy i uszy nie pieką. https://l.facebook.c...O8MG7_jzrlyRwtg

Ron DeSantis, gubernator Florydy bez oporów o ideologii COVIDowej i o tym, jak prawdziwa nauka (dane i badania) obala ją od miesięcy:
"Obecnie ludzie patrzą na badania i mówią: ojej, maseczki szkodzą dzieciom. My dawno zakazaliśmy maskowania dzieci! [...] Okłamali nas w kwestii szczepionek mRNA. MÓWILI, ŻE JAK JĄ PRZYJMIESZ, TO NIE ZŁAPIESZ COVIDA. TO NIEPRAWDA‼
To kłamstwo, a jednak nadal je powtarzają, mimo przeważających dowodów, które są teraz dostępne, mimo osób, które przyjęły wiele dodatkowych dawek, a i tak są narażone na złapanie wirusa. Nie ma tu żadnych wątpliwości.
PO RAZ KOLEJNY WIDZIMY, JAK IDEOLOGIA JEST WAŻNIEJSZA, NIŻ DANE I DOWODY‼"

Użytkownik CGArtist edytował ten post 24.08.2022 - 08:36

• -3

StatystycznyPolak.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

,,PO RAZ KOLEJNY WIDZIMY, JAK IDEOLOGIA JEST WAŻNIEJSZA, NIŻ DANE I DOWODY‼"

Ale ten cytat to chyba was dotyczy.
  • 0

Yebac_to_forum.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

,,PO RAZ KOLEJNY WIDZIMY, JAK IDEOLOGIA JEST WAŻNIEJSZA, NIŻ DANE I DOWODY‼"

Ale ten cytat to chyba was dotyczy.

Pozostawię to bez komentarza bo się znowu ośmieszasz.

• -5

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

CGArtist@

Ron DeSantis to typowy amerykański ignorant, mający problem w odróżnieniu kierowcy od kierownika. Nawet, jeżeli będzie miał powtarzane setki razy, że szczepionka nie chroni w 100% przed zarażeniem, a tylko przed ciężkim przebiegiem choroby, dla niego będzie to znaczyło, że szczepionka szczypie. W podobnym tonie wypowiadają się amerykańscy oficjele o prawie do noszenia/posiadania broni, pomimo tego, że wokół nich giną ludzie, a policja nie potrafi nad tym zapanować.

Sprawa masek i broni to atak na amerykańskie prawa obywatelskie. Amerykanin ma prawo umierać jak chce i kiedy chce i państwo powinno się od niego odbimbać i mu nie przeszkadzać, jeżeli on chce być zabity przez Covid'a.

Także tego...

Yebac_to_forum.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

CGArtist@

Ron DeSantis to typowy amerykański ignorant, mający problem w odróżnieniu kierowcy od kierownika. Nawet, jeżeli będzie miał powtarzane setki razy, że szczepionka nie chroni w 100% przed zarażeniem, a tylko przed ciężkim przebiegiem choroby, dla niego będzie to znaczyło, że szczepionka szczypie. W podobnym tonie wypowiadają się amerykańscy oficjele o prawie do noszenia/posiadania broni, pomimo tego, że wokół nich giną ludzie, a policja nie potrafi nad tym zapanować.

Sprawa masek i broni to atak na amerykańskie prawa obywatelskie. Amerykanin ma prawo umierać jak chce i kiedy chce i państwo powinno się od niego odbimbać i mu nie przeszkadzać, jeżeli on chce być zabity przez Covid'a.

Także tego...

Tutaj ludzie Cię mają też za ignoranta, więc się nie produkuj.

Edycja: D.K.

obraza2.gif

Prosiłam wyraźnie tutaj, żeby unikać wycieczek osobistych.

• -3

Yebac_to_forum.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

CGArtist@

Także tego...

Tutaj ludzie Cię mają też za ignoranta, więc się nie produkuj.

Edycja: D.K.

obraza2.gif

Prosiłam wyraźnie tutaj, żeby unikać wycieczek osobistych.

To niech nie prowokuje i nie obraża innych ludzi.

Pracujesz na nowy urlop? Odkryj do czego służy przycisk "Raportuj", może będziesz miał mniejsze ciśnienie.

11.6 Decyzje moderatorów o ostrzeżeniach są nieodwracalne i nie podlegają dyskusji w sytuacji naruszenia niniejszego Regulaminu. Dodatkowo spam.

ost.gif

Staniq

• -1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych

Bing (1)