@Valfare
A po co miałbym tego w ogóle szukać? To nie ma żadnego związku z tematem. Przyczyna - skutek. Szczepienie na covid
No nie. Nie jest to takie proste. Skoro liczba zgonów na to schorzenie, jakoś specjalnie się nie zmieniła, i dotyka to głównie nadal tej samej grupy, a jedyną zmienną jest przyjęcie szczepionki, to nie . Tak to nie działa.
Nie zostały spełnione, a zostały zmienione, uproszczone w sposób, który zmniejsza bezpieczeństwo tych szczepionek.
Ok. Może czegoś nie wiem więc oświeć mnie. Co konkretnie zostało zmienione, i jaki to ma wpływ, na bezpieczeństwo stosowania szczepionki. Tylko nie wal takimi frazesami jak @Generał_Daimos czy tam @CG Artist że jest to wielka tajemnica wiary. A nie wróć. Napisał że:
Dokładne statystyki są zatajane i dobrze o tym chłopaszku wiesz
Chociaż w sumie na jedno wychodzi.
No i to "dłórzej", z kim ja w ogóle rozmawiam... Tłumacz to sobie dysleksją, ale ja mam no to prostsze wytłumaczenie.
No i tutaj dalsza konwersacja staje pod znakiem zapytania. Bo o ile to "dłórzej' niewiele mówi o mnie, to ta wypowiedź bardzo negatywnie świadczy o Tobie. Nie będę Ci tłumaczył, i tak byś nie zrozumiał.
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 06.11.2022 - 17:01