Polecam poświęcić te 40 minut. Jak na moje NWO zbliża się wielkimi krokami...
Użytkownik Lost Forgotten Sad Spirit edytował ten post 21.03.2020 - 04:30
Napisano 21.03.2020 - 04:25
Polecam poświęcić te 40 minut. Jak na moje NWO zbliża się wielkimi krokami...
Użytkownik Lost Forgotten Sad Spirit edytował ten post 21.03.2020 - 04:30
Napisano 21.03.2020 - 08:32
Na razie mówią że wyborów nie przsłożą ale jeśli coraz więcej ludzi będzie w kwarantannie to będą musieli. Chyba że wprowadzą taki myk że pójście na wybory nie będzie potraktowane jako złamanie kwarantanny.
Wybory zostaną przełożone w ostateczności - mają złudną nadzieję, że w ciągu miesiąca epidemia minie. Prezydent występuje w orędziach, zwołuje narady, jest widoczny, "punktuje". Jeśli wybory zostałyby przełożone, a opozycja zaczęłaby rozliczać wszystkie błędy popełnione podczas stanu epidemii, to jego przeciwnicy mogliby zebrać więcej poparcia.
Napisano 21.03.2020 - 11:40
Jeśli wybory zostałyby przełożone, a opozycja zaczęłaby rozliczać wszystkie błędy popełnione podczas stanu epidemii, to jego przeciwnicy mogliby zebrać więcej poparcia.
Czy to przypadkiem nie na tym polega, że obywatele mają podjąć decyzję na kogo głosować na podstawie tego, co rząd robił w różnych sytuacjach? Pandemia wirusa z Wuhan jest sytuacją niecodzienną, ale mimo to można zaobserwować co rządy różnych państw robią. Rząd Wielkiej Brytanii na przykład, o ile nie zmieni strategii, a wirus się rozprzestrzeni, to może oczekiwać sporej dezaprobaty ze strony swoich obywateli.
Napisano 21.03.2020 - 11:48
Czy to przypadkiem nie na tym polega, że obywatele mają podjąć decyzję na kogo głosować na podstawie tego, co rząd robił w różnych sytuacjach?Jeśli wybory zostałyby przełożone, a opozycja zaczęłaby rozliczać wszystkie błędy popełnione podczas stanu epidemii, to jego przeciwnicy mogliby zebrać więcej poparcia.
A jak ktoś ma np. zagłosować na skasowane , jeśli to jest kompletnie nowa twarz w dużej polityce bez historii 'w różnych sytuacjach'?
Żeby wybory się odbyły, to prawnie kandydaci muszą mieć możliwość przeprowadzenia kompanii wyborczej. To jest esencja wyborów prezydenckich. skasowane
Tak samo jak rząd robi z pewną grupą przedsiębiorców. Zabrania im pracować, ale zus i podatki muszą zapłacić za okres zakazu.
edycja :Wszystko
Napisano 21.03.2020 - 12:02
Napisano 21.03.2020 - 13:32
Zanim dostaniecie po ciasteczku za naruszanie pkt. 7.13 naszego regulaminu, przypomnę, że nie wolno tego robić, o czym jest tam napisane.
Koronawirus wywołuje nowe, dodatkowe objawy.
Napisano 21.03.2020 - 15:03
Napisano 21.03.2020 - 17:02
Napisano 21.03.2020 - 18:33
No i niestety mamy kolejny "rekord" we Włoszech - 793 osoby w ciągu doby
https://www.repubbli...5wxuBaNSWRWk4Vo
Użytkownik Partuszew edytował ten post 21.03.2020 - 18:34
Napisano 21.03.2020 - 19:31
Napisano 21.03.2020 - 19:44
Polecam obejrzeć
Napisano 21.03.2020 - 19:53
Pishor kiedyś nazwał mnie prorokiem...
Skoro głupota ludzka nie zna granic (sic!)...
Chinka oszukała kamery termowizyjne, więc jest duża szansa na pandemię międzykontynentalną.
A Dżolero na mnie nakrzyczał...
500 potwierdzonych przypadkow w 1.5mld kraju to nie powod do siania pandemicznej retoryki.
Ciekawy jestem, czy dzisiaj podtrzymuje to zdanie.
Tyle wyszło z symulacji, przy założeniu, że ludzie nie będą się stosować do zakazów i odbywać podróże.
Jeżeli wirus nie zostanie powstrzymany, grozi nam pandemia z 65 mln ofiar. Tak przewidują jajogłowi.
Przy zamknięciu granic, może uda się nie dobić do 1% z powyższego założenia. Problem w tym, że niektórzy ludzie mają zakazy w głębokim poważaniu i nie interesuje ich fakt sprowadzania zagrożenia na innych. Trzydzieści koła kary też ich nie powstrzyma.
Czytałem komentarze pod różnymi artykułami w necie i są takie perełki jak:
- 30 tysi? Mogą mnie skoczyć i tak nie mam nic, a browara nikt mi do domu nie chce przynieść.
Właściciel tej myśli powinien być średniowiecznym zwyczajem rozrywany końmi, a wcześniej przypalany żelazem.
0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych