No pięknie. Widzę, że tak jesteście zakręceni na punkcie tej pandemii, że macie problem ze zrozumieniem tekstu. (a tak na marginesie zastanawia mnie jaka jest średnia wieku na tym forum???)
Oho widze ze chińska propaganda dotarła nawet na Paranormalne.
>tylko Chiny im sie moga postawić
>USA złe bo próbuje posprzątać jakoś ten chiński syf
Chiny to niech lepiej siedzą cicho za ten cały syf to sie do końca życia nie wypłacą i wytłumaczą.
#chinaliedpeopledied
Chińska propaganda :-) dobre. Piszę jak jest. Kto trochę ogarnia temat poza swoim podwórkiem ten wie, że trwa woja gospodarcza między Chinami i USA. Nie wnikam kto stoi za tym koronaświrusem, ale ten kraj, który najszybciej odbuduje swoją gospodarkę po tym wszystkim będzie rządził. Zgadza się, Chiny robią trochę syfu ale USA nie robi mniejszego.
Msocha! Zarzucasz sianie paniki a sam ją siejesz, tyle że z innej strony. Nonsens goni nonsens, tony informacji, teorii, badań, wypowiedzi znakomitych osobistości ze świata medycyny jak i nauki. Kto mądry niech odnajdzie w tym prawdę. Tylko nie taką tylko dla siebie ale prawdę prawdę.
Gdyby tacy jak Wy jej nie siali, to ludzie mogliby myśleć trochę inaczej, na chłodno kalkulować. Stwierdzam tylko do czego ta panika może doprowadzić i ostrzegam przed tym.
@msocha
Kolega ma chyba rozdwojenie jaźni...Jak chorągiewka.Raz tak a za chwilę dzisiejszy wpis...
Jakie podałam nieprawdziwe informacje? Z włoskich stron nie podaję linków bo chyba nie ma to większego sensu.Podaję informacje,nie sieję, w przeciwieństwie do Ciebie teorii spiskowych.Wiele osób we Włoszech też tak jak Ty myślało i są teraz sami bo umarli im rodzice albo sami leżą zaintubowani bo respiratorów zabrakło.
Co do wycieczek osobistych to na tym forum sobie nie potrolujesz.
Chyba antyszczepek nam się objawił
Jest to film zamieszczony przez msocha 13.03
No i? Obejrzała pani Magda ten film? Bo nie wiem czego pani Magda się czepia. A już te teksty pani Magdy o antyszczepionkowcach to co najmniej dziwne. Rozumiem, że co roku szczepi się pani i swoich bliskich na grypę i wszystkie inne cholerstwa.
To by wiele wyjaśniało..... :-)