Ha! bierz i uciekaj!!!
Napisano 01.03.2020 - 22:00
Nagroda, którą mam zaszczyt wręczać, wyróżnia się nie tylko kolorem. To świadectwo geniuszu naszego umysłu, bogactwa wyobraźni i kunsztu fantazji. Nie każdemu dane jest posiadać te talenty i ich użyć. Przebiegłość w sztuce jest tu najwyższej miary, za co chcemy docenić tych, którzy na Wasze głosy zasłużyli, a których punktowaliście najwyżej.
Najpierw tercet egzotyczny, czyli nominowani do nagrody z największą ilością punktów:
fenikste
Książę Zła
ppp
Walka była zacięta, każdy chciał wygrać. Tylko wielkie umysły potrafą dokonać takiej rzeczy! Wznieść się na wyżyny twórczości i zaskoczyć czytelnika absurdem, po którym jego świat nie będzie już taki sam... Przyznam, czytając ich, ja sam wielokrotnie upadałem na kolana z bólem przepony i brakiem oddechu. Moje załzawione oczy nie mogły znaleźć klawiatury.
Trzeba było czasu, abym mógł się z tego otrząsnąć...
Doceniliśmy ich wysiłki i dzisiaj wręczymy nagrodę, której na próżno by szukać w czeluściach internetu, ba nawet Dark Net nie może poszczycić się istnieniem takowej.
Drodzy forumowicze, przybysze z najciemniejszych zakątków naszej i nie naszej rzeczywistości, podglądacze, oglądacze i czytelnicy, mam zaszczyt przedstawić Państwu laureata tegorocznej edycji Złotych Szaraków!
Pełen przeszkód tryumf odniósł nie kto inny jak uwielbiany przez Was i słusznie wybrany:
Książę Zła!!!
Piękna Statuetka i należna blacha -
Brawa!!! Brawa!!!
Niech czerwień odznaczenia okaże mistrza kunsztu!!!
Zazdroszczą? Trzeba było się postarać! Niespełnionym radzę poczekać do przyszłorocznej edycji.
Proszę powycierać śmiechogile i można wręczać kwiaty!
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych