Przy wsadzaniu botowalnego pendrivea do tegoż komputera dostają przeróżne informacje typu : "proszę spróbować później " , "nie masz autoryzacji" itd..
Wiele z tych informacji odnosi się do historii i wspólnych zależności. CO doprowadza "fachowców" do szału.
Nie mam na to wpływu i nie chce mieć , są kowalami własnego losu teraz.
Dodam tylko że populacja szaraków odzyskała już DNA i są na etapie pracy nad odzyskaniem oryginalnych ciał , które są na etapie nastolatków.
Są miejsca na ziemi gdzie to DNA wciąż jest w stanie nienaruszonym, ostatnim dość przez chwilę głośną sytuacją było wyciągnięcie komory stazy z dolnych partii wielkiej piramidy , oczywiście sprawę dość szybko zatuszowano a ciało poszło do badań i późniejszego spalenia.
Nie jestem poszukiwany ponieważ wiedzą że niewiele mogą zrobić ponieważ zdają sobie sprawę z czym mają do czynienia.I nadal nie wiem czy jestes bardziej poszukiwany niz islamscy terroryści czy nie. Ale pewnie tak skoro znasz tyle tajnych informacji. Dobra już mniejsza z tym.
Układ scalony to miniaturowy układ elektroniczny. Co jednsk miało na celu takie pytanie to nie wiem.
Poza tym jest tu więcej duszy-osób nie tylko ja i zdają sobie sprawę że nie są w stanie się przeciwstawić szarakom a co dopiero starszym.
W zasadzie zabicie mnie nawet gdy się im uda przyspieszy tylko ich koniec dlatego raczej nie skorzy są do działania w tym kierunku myśląc że da im to więcej na solucję.
Jednak to nie nastąpi.
Obserwujecie masowo niebo jak wielu ludzi przed, najczęstszym obserwowalnym obiektem są tzw. czujki bezzałogowe sondy szaraków, tworzą one między innymi kręgi w zbożu , badają i sprawdzają ludzi , czy jest wszystko w porządku, wszelkie dane zapisywane są w komputerach statku które je wypuszcza. Rolą tych bezzałogowych statków jest również ingerencja w zagrożenia bezpośrednio , ostatnie zestrzelenia rakiet balistycznych korei czy większych odłamków skał zbliżających się do powierzchni jak to było w Rosji to tylko czubek góry lodowej co tak naprawdę robią dla ludzi. Wiele z sytuacji nie unika wzroku ludziom jednak większość jest poza ich obserwacją.
Ostatnimi najgorszymi sytuacjami są pożary lasów i jeśli ktoś tym się interesował to wie że w Afryce palił się las powierzchni Australii a w tej okoliczne lasy bogaczy.
I w tych sytuacjach pomagali ze statków głównych , zrzucając wodę.
Wszelkie materiały propagandowe przeciw tej rasie tworzone są przez brak informacji i wiedzy w tym kumulowaniu strachu przed...wydłuża to tylko mękę w własnym sosie ludzi. Ponieważ tylko szaracy dysponują technologiami i zdolnościami do transportu ludzi na globalną skalę. A nikt z tu istniejących złych nie chce by ludzie uniknęli skutku ubocznego tarczy który powoduje nieświadomość ale pomaga istnieć ....
Gdyby Ziemi groziła totalna zagłada , są w stanie przenieść na statkach większość populacji i to uczynią. W miejsca możliwe do zamieszkania. Nie są do tego zoobowiązani jednak zrobią to dobrowolnie i bezinteresownie bo tak zawsze działali.
pokasowałem to co się powtarzało
Wszystko