: D Rozumiem, nekrofilie, pedofilie, kazirodztwo czy nawet zoofilie ale co ci szkodzi co robią dwie inne osoby prywatnie?
A co Ci szkodzi co robi brat z siostrą skoro obydwoje tego chcą i nikogo nie krzywdzą?
Nugget
Od dzieciństwa wcinam sery, jakieś danonki, piję jogurty, przekonałem się nawet do jedzenia jajek na kanapkach, ogólnie bardzo dużo wapnia białka i co? Nic.
Kto Ci nagadał głupot, że od serków urośniesz? Nie oglądaj tyle reklam. W takich sytuacjach to się bierze hormon wzrostu i to jeszcze dość wcześnie, pod okiem specjalistów, a i tak nie zawsze są efekty jakie byśmy chcieli.
A co do tematu, to ktoś tam pisał, chyba Zaciekawiony, że ocenianie po wyglądzie jest mylne. Okej, to prawda, tylko że akurat tak w 90% przypadków ocenia się ludzi. Jak idziesz na rozmowę o pracę to szef nie pozna po jednej rozmowie czy Ty jesteś uczciwy, szczery, sumienny, itp, ale na pewno zwróci uwagę czy jesteś zadbany, czysty, czy śmierdzisz, czy masz potargane ciuchy, itp. Tak samo jak na ulicy każdy uśmiechnie się do atrakcyjnej kobiety/mężczyzny, a nie do jakiegoś łachmaniarza, to jest ludzka podświadomość, prawie zawsze oceniamy na podstawie pierwszego wrażenia. Często jest nawet tak, że jak ktoś nie wiem przykładowo brzydko pachnie na pierwszym spotkaniu, to choćby na 10 kolejnych psikał się jakąś lacostą to i tak w głowie mamy to pierwsze spotkanie.
Jakbym był szefem i do pracy by przyszedł wyżelowany chłopaczek, z kolczykami w uszach, w różowej koszulce, w czerwonych rurkach, kolorowej czapeczce, piszczący mi coś tam do ucha to na pewno 50 razy bym pomyślał, zanim bym go zatrudnił.
Użytkownik Daniel. edytował ten post 21.07.2015 - 22:15