A to przepraszam w Polsce prawo do narzekanie( a jakże to Polskie!) mają tylko Polacy? Zamknijmy się w czterech ścianach tak będzie bezpieczniej i nikt nam nie będzie przeszkadzał.
Jak nie widzisz jak co niektóre jednostki obnoszą co do np. ludzi na wózkach to nic nie poradzę.
Powiedz, że żartujesz? U siebie w domu to ja mogę nawet się załatwić na dywanie i rowerem przejechać. To nie oznacza, że Ty możesz u mnie w domu zrobić to samo. Rozumiem, że dla Ciebie nie ma różnicy między narzekaniem właściciela na coś swojego, a jego gościa? Tzn, że mogę przyjść do Ciebie, zamieszkać sobie i przy okazji mówić Ci, że masz beznadziejnie i w ogóle to nie da się tu mieszkać i najlepiej jakbyś miał dom taki jak sąsiad obok, wywalił to i tamto i wprowadził zasady takie jak mi się podobają? Pozazdrościć takiego podejścia, bo jakbyś Ty mi tak zarządzał w domu to 20min później byś był spakowany.
Uwaga, mamy tu najbardziej normalnego z normalnych ludzi żyjących jeszcze na świecie nic tylko pogratulować...
Nie najbardziej normalnego, tylko po prostu normalnego faceta, który woli oglądać kobiety niż dwóch facetów chodzących za rączkę. Jeśli Ty wolisz to drugie, to cóż Twoja sprawa, ale nie narzucaj nikomu, że jest to normalne, ani postępowe.
A miej sobie poglądy jakie chcesz, ale jeśli jesteś w funkcji publicznej, a taką dla mnie moderator stanowi, to przynajmniej powstrzymaj się od wygłaszania poglądów, które są w gruncie rzeczy nienawistne (czemu służy ten temat, jak nie szerzeniu hate'u? - jedna wielka prowokacja).
No tak, bo jak jestem osobą publiczną czy sprawuję jakąś władzę to muszę być marionetką i paplać tak, żeby się innym podobało. To, że jest moderatorem to nie znaczy, że ma mieć zdanie takie jakie chcą inni. Ty chcesz, żeby moderator był bardziej tolerancyjny, a ja chcę, żeby moderator podchodził z rozsądkiem i co teraz? Dlaczego on ma być taki jak Ty chcesz? On nie krzyczy publicznie "do gazu z gejami!!", tylko mówi "NIE" dla przesadnej tolerancji, co w tym złego? Ma mówić, że homoseksualiści są tacy wspaniali i słodcy i niech się kochają, bo jest adminem?