Co mają zrobić, żreć sterydy żeby lepiej wyglądać? Ktoś już napisał przede mną, że nie każdy ma predyspozycje do bycia maczo.
Co to znaczy predyspozycje do bycia maczo? Każdy może być duży i dobrze zbudowany jeśli tylko tego chce. Nie ma limitów, ani czegoś takiego, że ja jestem chudy i nigdy nie przytyje. To jest tylko wymówka dla leni i słabeuszy. Oczywiście nie każdy musi chcieć wyglądać dobrze. Ale jak ktoś marudzi i narzeka, że jest chudy, bo taki ma gen i nigdy nie przytyje to wiedz, że po prostu bredzi i szuka wymówek.
Lupus28:
Nie bardzo rozumiem co ma homoseksualizm do tematu męskości, ale gdyby było tak jak piszesz, to we Francji pedofilia i zoofilia już dawno powinny być legalne. W końcu homoseksualizm został tam zalegalizowany w 1791 roku, najwcześniej na świecie.
Już nie pamiętam w którym kraju, ale pojawiło się całkiem niedawno pisemko od pedofilii, którzy domagali się większych praw. Smieszy mnie ten argument "co ma homoseksualizm do pedofilii". Po prostu nikt nie jest głupi i skoro przyzwala się ludziom na co raz więcej i akceptuje się co raz więcej zboczeń, to Ci najbardziej skrajni też w końcu zaczną dochodzić do głosu, to jest logiczne przecież. Skoro dwóch facetów może sobie wychowywać synka i nikt nie wie co oni z nim robią to i znajdą się tacy co się oburzą, że też chcą.
NTM:
obrażają Twoje uczucia czy co? Sorry, ale co Ciebie obchodzi co z sobą robią w czterech ścianach?
Obrażają moje uczucia, moją kulturę i wychowanie, obrażają tradycję, historie i symbol normalnej rodziny. A skoro Cię nie interesuje co się dzieje u kogoś w czterech ścianach to czemu nie dasz dziecka do wychowania pedofilowi? To co on robi w czterech ścianach już Cię obchodzi? A to co robi dwóch ojców z dzieckiem, nie? Mnie obchodzi akurat i jeden przypadek i drugi. Płaczące dziecko i posiniaczone też Cię pewnie nie obchodzi, wszakże sprawa rodziców co robią w czterech ścianach.
owerfull:
Skoro każdy może ubierać się jak chce, to chyba ja mam prawo każdego krytykować, a nawet obrażać za to jak wygląda.
Proste. Jak ktoś wychodzi nago na ulice, BO MOŻE, to ja MOGĘ go wyśmiać. Jak wyjdzie z rondlem na głowie też go wyśmieje. Już w innych tematach było to poruszane - żyjemy w społeczeństwie i trzeba się do pewnych norm dostosować, bo życie z ludźmi to też obowiązki, a nie że każdy robi co mu się podoba.