Ostatnie BREAKING NEWS, HOT NEWS. POTUS Donald Trump przewieziony DO SZPITALA z powodu koronawirusa! Wg mnie to wszystko idzie nie w kierunku śmierci Donka tylko ,,śmierci''. Tam w USA przecież hoax death, HD, jest przecież popularne. Zrobić HD, na ,,pogrzebie'' trumna zamknięta lub otwarta ale w niej kukła woskowa, a potem byczenie się na nieznanej, prywatnej wyspie pod palmami. Tak zrobili przecież Elvis Presley, 2Pac Amaru Shakur i Król Popu Michael Jackson. Tak samo może zrobić Trump. Why not?
Z tym, że mimo, że byłem od początku believersem czyli wyznawcą HD MJ'a to teraz podczas covida mam wątpliwości. Teraz my, tak samo jak MJ, nosimy maseczki, wyglądamy jak On. Może wiec już ON, już wtedy miał covida* a maseczki były z tego powodu co nasze? Zaczynam myśleć, ze umarł niestety naprawdę No ale ta cała historia z zawałem serca i moim imiennikiem, Murrayem, to zasłona dymna. Bali się ogłosić, że umarł na (wtedy jeszcze nieznanego) wirusa, na to co dziś nazywamy SARS-Cov-2 i COVID-19 no więc wymyślono tą całą hecę. Nie można było przecież ogłosić urbi et orbi, że MJ miał jakiegoś nieznanego medycynie wirusa i że na niego umarł, Bano się IMO paniki, czegoś takiego jak po słuchowisku wg Wellsowskich "The Day The Earth Stood Still" i "The Independence Day". Z tym, że jak się okazało jednak, żadna taka panika jednak nie wybuchła. Ogłoszono w tym roku (11 lat po śmieci MJ'a) covida i jednak ludzie nie panikują, niektórzy wręcz nie wierzą w pandemię i protestują p/maseczkom (co moim zdaniem jest przyczyną, że wczoraj mieliśmy już aż 2292 przypadki, no ale to nie na ten wątek).
---------------
* przecież na ostatnich próbach do trasy This Is It miał dreszcze, trudności z oddychaniem, gorączkę wysoką, kaszel. Być może też utratę smaku i węchu. To są przecież jak wiadomo klasyczne objawy covida.
Użytkownik Konrad_GK edytował ten post 03.10.2020 - 02:39