Witajcie!
Lurkuję to forum od lat i w końcu się zarejestrowałam, uff!
Zjawiskami paranormalnymi interesuję się od kiedy rodzice kupili mi za pieniądze z komunii "Zjawiska niewyjaśnione" Karla P. N. Shukera (to były dobrze wydane cztery dychy, bez dwóch zdań!), no i odkąd w Polsce zaczęto emitować "Z Archiwum X". Oprócz tego, uwielbiam creepypasty i legendy miejskie - po raz pierwszy trafiłam tu właśnie przez wątek o creepypastach! Bardzo mi przykro, że ten wątek jest teraz taki dosyć martwy, i to przed Halloween, i mam nadzieję coś z tym zrobić.
Poza tym standardowo: muzyka, najlepiej hard rock i metal, najlepiej z lat 80., szeroko pojęta popkultura (bardzo lubię śledzić fanpejdże i kanały Youtube o tej tematyce), szeroko pojęta fantastyka (dotychczas były to fantasy i horror, ale ostatnio wylazłam ze swojej strefy komfortu i znalazłam się w fandomie bardziej zaliczanym do SF i też jest fajnie). Z bardziej specyficznych zainteresowań, m. in. lubię analizy złej literatury i złego fanfiction
Po mojej rejestracji średnie IQ forum Paranormalne.pl raczej nie wzrośnie, ale postaram się jednak wnieść jakiś pozytywny wkład, w miarę swoich skromnych możliwości!