Jak już pisałam w tytule posta, witam wszystkich. Jestem nowa na forum i postanowiłam się przywitać. Moje prawdziwe imię jest trudne do wypowiedzenia dla Ziemianina ( ), ale mieszkańcy tej planety nazywają mnie Natalia. Od dłuższego czasu interesuję się tematyką zjawisk paranormalnych, ale dopiero niedawno znalazłam to forum (ach, ten złudny internet). Oprócz tego co niewyjaśnione interesuje mnie historia (najlepiej jak najmniej sfałszowana), literatura (przede wszystkim fantastyka i scene fiction - niedawno czytałam Mistrz i Małgorzata i uważam to za ciekawą książkę) i kinematografia (najlepszy serial - Doctor Who, najlepszy film - Venom). Co do istnienia duchów, pozostaję neutralna (nigdy żadnego nie widziałam, a przynajmniej nie pamiętam, ale jak to się zmieni, na pewno dam znać). I wierzę w życie pozaziemskie (w końcu, czy to nie marnotrawstwo przestrzeni, skoro istnieje cały wszechświat planet i tylko jedna zamieszkana?). Tak więc, kończąc moją przemowę, witam i życzę samych niewrogich istot paranormalnych.
Użytkownik Trickster11 edytował ten post 22.01.2021 - 08:57