Napisano 10.03.2021 - 13:31
Napisano 10.03.2021 - 15:45
Napisano 10.03.2021 - 17:41
Napisano 11.03.2021 - 05:23
"Whisky moja żono"...
Napisano 12.03.2021 - 04:42
Cześć. Podobnie z tymi snami. Wcześniej wychodziłem z założenia ze perfumy muszą jakoś wyrażać moją osobowość. Ostatnio jednak stałem się mniej egoistyczny i tym razem nabyłem zapach który do mnie nie pasuje ale ładnie pachnie.
Napisano 12.03.2021 - 20:31
Napisano 12.03.2021 - 21:21
Lubię pachnieć, ale to faktycznie trudny temat jest. Od dłuższego czasu pachnę - Dior SAUVAGE Perfume. Pod warunkiem, że nie pachnę whisky i cygarem.
Nie... cygarem już nie, rzuciłem jakieś 9 lat temu, a wcześniej 5 lat oduczałem się na elektrycznym fajku. Z przyjemności tylko whisky mi zostało, no i cała reszta, ale to intymne są, więc nie napiszę jakie.
Napisano 31.01.2022 - 22:45
Witam cie na forum też tu jestem nowy .
Ogólnie w świecie magi i okultyzmu a i również praktyków sztuk tajemnych ścierają się dwa filozoficzne poglądy .
Pierwszy to - Świat astralny ,duchy demony i anioły i także wiele innych manifestacji to inny wymiar tak samo materialny i namacalny jak nasz w którym znajduje się nasze ciało fizyczne z którego obce wpływy oraz manifestacje wpływają na nasze życie , świat śmiertelników .
Oraz drugi właśnie Aleister Crowley który właśnie w swej książce Geogecja mówi cytuje - Anioły i demony to tak naprawdę obszary naszego umysłu które po odpowiedniej stymulacji poprzez rytuały , pieczęcie potrafią stwarzać rzeczy niestworzone . Jednak twierdził że to nasza psychosfera . ( mogłem coś pokręcić dawno nie praktykowałem )
Tak naprawdę nikt nie wie który pogląd jest prawdziwy
Zakony bym sobie odpuścił nie myśl że nauczą ciebie czegoś czego nie będziesz potrafiła się sama nauczyć .
Polecam badać fenomen Otchłani to w nim tkwi tajemnica wszystkiego co widzialne i nie widzialne materialne i nie materialne .
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych