To może być zamach na Putina w przeciągu nawet 7 lat. Na bilbordach pisał rok jakiegoś wydarzenia i pisały daty: 2020 - 2028. Coś takiego tylko obraz jest rozmazany. Niedługo poznam prawdę.
Pozdrawiam wszystkich zaciekawionych tym wydarzeniem.
Napisano 04.04.2021 - 20:29
naucz się pisać po polsku smutny trollu. poza tym źle wybrałeś miejsce. forum paranormalne już dawno jest tylko placem zabaw dla imbecyliady moderatorskiej pod przywódstwem ślicznej dzikikurak i psychotropowego wszystko. lepiej idź na jakąś grupę na fb, tam zaburzenia są w cenie, tu tylko się rzucą i zjedzą, tam może pogłaszczą.Już chyba wiem że to będzie zamach na Putina w przeciągu 9 lat. Wytłumaczył mi to sen przedstawiający jego portret po którym spływała krew.
Pozdrawiam wszystkich.
Napisano 05.04.2021 - 20:10
Przepraszam za wszelkie literówki, ale jestem dyslektykiem na dodatek niepełnoletnim. Tyle ile takich słów słyszałem to przestało mnie ruszać. Nie obchodzi mnie to czy ktoś wierzy w moje wróżby czy nie. Nie szukam tu tylko poparcia ale i krytyki bo to ona kształtuje naszą historię życia. Droga życia biegnie czasami jest szeroka a czasami wąska. To właśnie takie zakręty sprawiają że każda droga życia jest wyjątkowa.
Napisano 09.04.2021 - 11:53
Już chyba wiem że to będzie zamach na Putina w przeciągu 9 lat. Wytłumaczył mi to sen przedstawiający jego portret po którym spływała krew.
Pozdrawiam wszystkich.
Putin w ciągu 9 lat umrze, bo dwóch młodych musi pobić się o władzę w Rosji. Teraz już rozumiem o co chodzi z wielkim uciskiem przez 10 lat. zaczeło się w ubiegłym roku to jeszcze tylko 9 lat do wojny.
Napisano 03.05.2022 - 02:19
marnuję czas czytając te pier....
Napisano 20.05.2022 - 00:21
No powiem CI trafiłeś choć na tą wojnę kroiło się od 2014, spytaj kogoś z Ukrainy, oni wiedzieli, że prędzej czy później to nastąpi dla tego w kilka lat tak mocno zreformoali armię, skutecznie. Co do zamachu, patrząc na historię Rosi, to możliwe. Jak upadała komuna też zrobili przewrót z Jelcynem, otwarcie na zachód, szkoła Chicagowska i te klimaty. Ktoś go kiedys musi zastąpić, zapewne z FSB, Rosji odpuszczą winy bo nowy przywódca, znów Niemcy uścisną sobie z nimi dłonie - to nie przepowiednia to prognoza.
Ale Tobie gratuluję autorze, zrób spięcie w systemie i przepowiedz przyszłość Jackowskiego, to tak jak by w wyszukiwarkę Google wpisać "Google" podobno nikt tego jeszcze nie zrobił bo w tedy Internet wybuchnie.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych