Ja jestem uzdrowicielem. Uzdrowiciel posiada dar uzdrawianie oraz doładowywania pola energetycznego swojego klienta. Mnie nie obchodzi czy ktoś w to wierzy czy nie. Niech każdy mówi sobie co chce.
Mam paru zadowolonych klientów którzy czasami proszą mnie sami o pomoc. Czasami w sprawach sercowych a czasami zdrowotnych.
W tym poście dowiecie się czy nimi jesteście.
A zatem po pierwsze jesteś empatyczny. Czujesz że musisz pewnej osobie pomóc nawet kiedy ty sam potrzebujesz pomocy.
Każdy na tobie polega, ufa ci. To znak że nawet nieufni potrafią tobie zaufać i na tobie polegać. Jesteś pedantem lub idealistą, wszystko w twoim życiu musi mieć sens oraz musi się zgadzać. Preferujesz samotny relaks, nie potrzebujesz innych osób lub znajomych aby sie dobrze bawić, wystarczą Ci dwa plasterki na oczach, cisza oraz spokój. Twoje sny przepełnia energia twoje sny są tak żywe że czasami za nimi nie nadążasz. Często ich nie pamiętasz oraz po przebudzeniu odczuwasz deja vu.
Masz określony cel w życiu. Czujesz że masz misje do spełnienia lub wiesz czego byś pragnął osiągnąć w życiu. Stawiasz sobie cel czasami tak wielki, że czujesz nacisk i presję, ale i tak nigdy nie zbaczasz z kursu osiągnięcia go. Twoje życie nie jest usłane różami, wydaje ci sie czasami że wszystko jest przeciwko tobie ale i tak nie zbaczasz z kursu który nakierowałeś/aś dawno temu. Przyroda to drugie życie, razem z naturą czujesz sie bosko!
Twoje życie jest przepełnione pozytywną energią i kreatywnością, nawet w najtrudniejszych sytuacjach potrafisz się uśmiechnąć i podnieść głowę do góry. Wmawiasz sobie słowa że jesteś naj oraz że żyje sie tylko raz.
Mam nadzieję że to wam pomoże w odnalezieniu swojego ja.
Pozdrawiam,
BPW