No właśnie. To tylko potwierdza moje przypuszczenia, że jednak z ZS nie jest tak czysto jak Staniq'owi się wydaje. Ta śmierć przypomina mi i to bardzo czasy grasowania tzw. SERYJNEGO SAMOBÓJCY w pierwszych miesiącach/latach po 10.04.10. No i dziwną śmierć Andrzeja Leppera.
A teraz ciekawostka. Lubię czytać historie na portalu piekielni.pl bo można się pośmiać No i dziś czytając strona po stronie trafiłem na coś takiego: http://piekielni.pl/78204 . W historii występuje jako żywo KRZYWY DOMEK (no więc być może, chociaż nie ma tego w historii też idzie o DREAM CLUB). Od razu skojarzyłem z Wieczorek Case. Ja do dziś nie wiedziałem, że w maju 2017 r (wtedy była pisana historia), a więc 7 lat po zaginięciu I.W. w Krzywym był prowadzony casting dzieci. Być może to było wszystko legalne i OK ale z drugiej strony może to być jakaś przykrywka, być może coś związanego z I.W.
Agencja reklamowa XYZ, bank twarzy, wpisowe xx zł, roczna opłata za „promowanie wizerunku dziecka” xx zł
Trochę podejrzanie mi ta agencja reklamowa wygląda... Poza tym to znajome, charakterystyczne miejsce... Ciekawe czy Marcinek Turczyński wiedział o wszystkim a jeśli tak to być może jednak coś jest na rzeczy w Wieczorek Case...
3.14 pkt. regulaminu
Ostrzegałem, nie działa, więc masz klapsa.
Staniq